Dramă în fotbalul românesc. Un mare arbitru este grav bolnav. I-a fost amputat un picior

Dramă în fotbalul românesc. Un mare arbitru este grav bolnav. I-a fost amputat un picior © Pixabay

Dramă în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai mari arbitri din fotbalul românesc trece prin momente grele, în urma unor probleme grave de sănătate. Bărbatului i-a fost amputat piciorul.

Fostul arbitru Dan Dragoș Crăciun trece prin momente dificile

Dan Dragoș Crăciun, pentru că despre el este vorba, în vârstă de 66 de ani, suferă de probleme grave de sănătate de mai mult timp, iar acum medicii au decis să-i amputeze un picior. Vestea teribilă a fost dată chiar de către un fost coleg, pe reţelele sociale. Ioan Danciu a fost cel care a adus la cunoştinţă tuturor celor care îl cunosc pe Dan Dragoș Crăciun situaţia sa.

Dan Dragoș Crăciun a fost unul mdintre cei mai buni arbitri, însă după ce s-a retras din activitate a decis să se distanţeze de lumea fotbalului. Acum, Dan Dragoș Crăciun este singur şi are nevoie de ajutor, astfel că bunul lui coleg a făcut un apel către Federaţie, către Liga Profesionistă de Fotbal şi către Comisia Centrală a Arbitrilor să îi întindă acestuia o mână de ajutor, în vederea achiziţionării unei proteze, pentru ca Dan Dragoș Crăciun să poată avea o viaţă normală.

În plus, Ioan Danciu a aflat întâmplător de situaţia în care se află Dan Dragoș Crăciun. Acesta l-a sunat să-i facă urări de ziua sa, atunci aflând că Dan Dragoș Crăciun se află pe un pat de spital, în Cluj.

”Astăzi, 29 septembrie 2019, când l-am sunat să-i urez la mulți ani cu ocazia împlinirii a 66 de ani, am aflat că un fost coleg și prieten Dr Dan Dragoş Crăciun din Cluj, care a fost un mare arbitru de fotbal, trece prin momentele cele mai grele din viața lui. Eu știam mai de mult că are grave probleme de sănătate, cum am avut și eu în ianuarie 2019, când am suferit un AVC, dar nu credeam că i-a amputat piciorul drept deasupra genunchiului, iar cu ajutorul doctorilor și bunului Dumnezeu se va face bine și va putea, din nou, să aibă o viată normală. Aș dori că toți colegii de generație, precum și restul arbitrilor, împreună cu Comisia Centrală a Arbitrilor, FRF și Ligă Profesionistă de Fotbal să-l ajutăm să între în posesia unei proteze performate. Viața e dură, dar un asemenea gest cred că ar dovedi că ne pasă de oameni la greu", a scris fostul arbitru Ioan Danciu pe Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest