Bombă în fotbal! Gigi Becali a anunţat că vrea să cumpere o echipă din Anglia şi a recunoscut că „FCSB nu e Steaua”

Gigi Becali, finanţatorul clubului FCSB. © Hepta

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi, după ce juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a cerut Federaţiei Române de Fotbal dezafilierea FCSB, excluderea acestui club din competiţiile europene şi primirea echipei clubului militar în Liga I. „Războinicul Luminii” a spus despre reprezentantul Armatei că „nu are discernământ” şi a anunţat că este dispus să preia o echipă din Anglia. În plus, latifundiarul a precizat că "FCSB nu e Steaua".

"Să vină şi Rapid s-o excludă pe Dinamo, să intre ei. Ce legătură are FCSB cu Steaua? N-are nicio legătură. Hotărârea judecătorească spune că trebuie să schimbăm numele. L-am schimbat. Noi suntem FCSB, ei sunt Steaua. Sunt visele lui Talpan. În România, orice nebun poate să spună orice. Există un demers oficial al unui om care nu are discernământ. Orice om poate să facă o nebunie şi noi o comentăm. În România, tot ce este valoros se distruge. Ce face Becali? Coeficient? Aduce bani în România?

Eu nu vreau idolatrie din fotbal, vreau afacere. Vă dezvălui ceva în premieră. Vorbeam azi cu MM Stoica și l-am întrebat «Bă, te-ai muta în Anglia cu fotbalul?» Și mi-a zis că ar face asta. Și i-am spus «Bă, Mihai, dacă aici sunt mizerie, putregai, oameni de nimic și javre care vor să distrugă țara, hai să ne mutăm!».

M-am gândit să mergem în Anglia, luăm o echipă din Liga a 2-a cu 25 de milioane de euro, aducem toți jucătorii și aia e. Luăm în fiecare 150 de milioane de euro pe sezon din drepturile TV. Plătesc salarii de 10 milioane de euro și am profit de 100 de milioane de euro pe an. Am puterea și mintea să fac asta.

Dacă pleacă Becali, mai vedeți fotbal? Vai de capul vostru. La revedere! Plec din moment ce șoriceii pot șicana elefanți, puii șicanează vulturii, iar tractorul e mai bine văzut ca Mercedesul. Ce să facă? Sunt gonit", a declarat, pentru PRO X, Gigi Becali.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro