Cauza care a dus la stopul cardiac făcut de Eugen Neagoe. Duminică, antrenorul a fumat 3 pachete de țigări și a băut 4 cafele

Cauza care a dus la stopul cardiac făcut de Eugen Neagoe. Duminică, antrenorul a fumat 3 pachete de țigări și a băut 4 cafele © Facebook

Eugen Neagoe a leșinat, duminică seara, în timpul meciului dintre Dinamo și Craiova, fiind nevoie de intervenția medicilor pentru a-l resuscita, după ce a făcut stop cardiac. Acum s-a aflat și care ar fi cauza care a dus la deteriorarea stării sale de sănătate.

Se pare că din cauza stresului de dinainte de meci Eugen Neagoe ar fi fumat nu mai puțin de trei pachete de țigări și ar fi băut patru cafele, potrivit DigiSport. Se pare că acesta simțea o stare de rău de dinainte să înceapă partida, pentru că Ionel Dănciulescu a precizat că Eugen Neagoe acuza că i-a crescut tensiunea.

Eugen Neagoe, în afara pericolului

Potrivit GSP, se pare că veștile sunt îmbucurătoare. Eugen Neagoe, în vârstă de 51 de ani, a depășit faza critică. În plus, Eugen Neagoe respiră, este conștient, cooperant și poate să vorbească, semn că intervenția la timp a medicilor a fost una salvatoare.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro