Constantin Budescu detonează bomba, după ce a plecat de la FCSB! “Le-am dat campionatul celor de la CFR Cluj”

Constantin Budescu, fostul star de la FCSB. © Hepta

Constantin Budescu (29 de ani) a rupt tăcerea, după ce a plecat în Arabia Saudită, la Al Shabab. “Sărmăluţă” a dezvăluit că FCSB a piedut titlul de campioană în dauna lui CFR Cluj din cauza strategiei greşite a clubului.

“Eu am spus şi înainte, după primele 5, 6 etape, că o să ne fie greu dacă facem experimente şi, din păcate, noi, practic, le-am dat campionatul celor de la CFR, dacă va uitaţi un pic la meciul de la Iaşi”, a declarat Constantin Budescu, conform DigiSport.

Chiar dacă nu a devenit campin cu echipa patronată de Gigi Becali, Constantin Budescu a afirmat că “M-am simţit bine în acest an la FCSB, a fost o experienţă bună şi cred că asta s-a văzut şi prin randamentul meu de la echipă. Dacă nu mă simţeam bine, se vedea şi în randamentul meu”.

În încheiere, “Budi” le-a transmis un mesaj foştilor săi coechipieri: “Le doresc succes şi sper să se califice în grupele Europa League, pentru că acesta este principalul obiectiv, după care să câştige şi campionatul”.

Citeşte şi: Şoc la Wimbledon! Unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de tenis, implicat în trucarea unui meci!

Citeşte şi: Copilul teribil al Franţei, transfer de senzaţie în Liga I! „E în cantonament cu noi”

Constantin Budescu a plecat de la FCSB în schimbul a 2,5 milioane de euro. Până acum, “Sărmăluţă” a evoluat pentru Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, Dalian Yifang şi FCSB. Pentru echipa naţională, el a jucat de 11 ori şi a marcat 5 goluri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro