Doliu în lumea sportului. Constantin Jamaischi, marele fotbalist al Rapidului, s-a stins din viață

Este doliu în lumea sportului, după ce Constantin Jamaischi s-a stins din viață  © Facebook

Este doliu în lumea sportului, după ce unul dintre cei mai mari jucători ai echipei Rapid, Constantin Jamaischi, s-a stins din viață. 

Jucătorii echipei Rapid, dar și fanii sunt în doliu. Marele jucător al anilor 1960, al echipei Rapid, Constantin Jamaischi s-a stins din viață, la vârsta de 75 de ani. 

Anunțul tragic al morții celebrului fotbalist a făcut public pe pagina de Facebook a echipei Rapid. 

”DOLIU ÎN LUMEA RAPIDISTĂConstantin Jamaischi, unul din marii jucători ai Rapidului anilor 60, campion în 1967, s-a alăturat Galeriei din Ceruri la vârsta de 75 de ani. Condoleanțe familiei și prietenilor! 🏴”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook FC RAPID 1923. 

La aflarea veștii, fanii au fost înmărmuriți de durere, iar mesajele de condoleanțe nu au mai luat sfârșit. 

”Dumnezeu să-l odihnească în pace”, ”Dumnezeu să te ierte”, ”Condoleanțe”, ”Să îi fie țărână ușoară”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor echipei rapidiste. 

Viața lui Constantin Jamaischi

Constantin Jamaischi s-a născt pe data de 10 februarie 1945. Sportivul și-a început carieră în fotbal la vârsta de doar 15 ani, la Fălticeni, când a jucat pentru Foresta Fălticeni în Divizia B.

Ulterior, Jamaischi a evoluat 7 sezoane pentru Rapid București și 4 sezoane pentru Sportul Studențesc., iar la vârsta de 17 ani a jucat pentru echipa națională a României, care a câștigat Campionatul European de Fotbal sub 19 ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro