EXCLUSIV / Bombă în lumea fotbalului! Alex Băluță urmează să fie tată pentru prima oară. Avem primele declarații ale internaționalului român

+4 click pentru
galerie

Lumea fotbalului românesc e plină de surprize! Spynews.ro a intrat în posesia unei exclusivități bombă ce-l vizează, în mod direct, pe Alexandru Băluță! Fostul căpitan din Bănie urmează să devină tătic pentru prima dată, iar noi avem primele declarații ale mijlocașului de 26 de ani. 

Alexandru Băluță, fostul căpitan al oltenilor și actualul jucător de la Slovan Liberec este în culmea fericirii! Fotbalistul de 26 de ani traversează cea mai bună perioadă din viața lui, atât pe plan profesional, dar și pe plan personal. 

Iubita lui, frumoasa Diana este însărcinată pentru prima dată, iar cei doi vor deveni părinți în luna aprilie a anului 2020, după cum chiar Alex Băluță a declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro. 

Foarte fericit, viitorul tătic ne-a oferit primele declarații și ne-a mărturisit că aceasta este cea mai mare realizare a vieții lui și cea mai mare motivație de a fi cel mai bun în teren. Mai mult, Alex Băluță ne-a spus și sexul copilului pe care Diana îl poartă în pântece. 

Alex Băluță, tată de fetiță!

Alex Băluță a povestit, în exclusivitate pentru spynews.ro că iubita lui urmează să aducă pe lume o fetiță. Mai mult, fotbalistul ne-a spus că Diana a avut sarcină toxică și câteva probleme de sănătate, timp de 3-4 luni. Din fericire, acum este totul bine. 

„Sunt foarte fericit. Diana o să nască în aprilie. Este vorba de o fetiță, o să fiu tătic de bebelină! A avut mult de suferit până acum (Diana, n.r.), căci 3-4 luni, sarcina a fost toxică și s-a chinuit mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, acum totul este bine și se simte foarte bine și ea, dar și copilul. Sunt fericit că e fetiță, nu mă vedeam tată de băiatacum, nu am răbdare. La fete cedez mai ușor, las de la mine. Fetele sunt mai lipicioase! 

Cred că fiecare om este împlinit atunci când află că va deveni părinte. Și eu am fost la fel și mă simt cel mai fericit. Asta este cea mai mare motivație a mea de până acum. Sunt convins că o să ne descurcăm în rolul de părinți” a declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro, Alex Băluță. 

Mai mult, mijlocașul de 26 de ani a postat recent pe contul lui de Instagram o fotografie în care Dianei i se poate vedea burtica de graviduță. Alex, așteptăm acum pasul cel mare!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro