Homepage » Sport » Fotbal intern » Florentin Petre divorțează de soția lui, Margarita Peychinska. Anunțul făcut de fostul fotbalist: "Mi se pare josnic pentru o femeie…”

Florentin Petre divorțează de soția lui, Margarita Peychinska. Anunțul făcut de fostul fotbalist: "Mi se pare josnic pentru o femeie…”

Publicat pe 21.11.2022 la 13:44 Actualizat pe 21.11.2022 la 13:44

Florentin Petre divorțează de soția lui, Margarita Peychinska! Fosta Miss Playboy Bulgaria l-a acuzat pe soțul ei că a înșelat-o cu sora unui coleg de-al fiului său, Patrick, dar și că fostul internațional român și-a lăsat familia fără bani și au existat zile în care nu am avut ce mânca.

  • Florentin Petre divorțează!
  • Iată ce a mărturisit fostul fotbalist!

Margarita Peychinska a făcut acuzații grave la adresa soțului ei, Florentin Petre, asta după ce anunțat că urmează să divorțeze. Aceasta susține că soțul ei a avut o amantă din anturajul fiului său, Patrick Petre, și că avea doar 18 ani.

Florentin Petre divorțează de soția lui, Margarita Peychinska

Florentin Petre răspunde acuzațiilor făcute de soția lui, Margarita Peychinska, iar fostul fotbalist a mărturisit că a încercat să-și salveze căsnicia. Florentin Petre susține că familia lui nu a dus niciodată lipsa de resurse financiare.

''Nu cunosti un om intr-o viata, apai in 16 ani. Initial nu am dorit sa dau nicio declaratie pentru ca dincolo de neintelegerile noastre, avem impreuna un copil si mi se pare normal ca baiatul nostru sa fie ferit de orice am avea noi ca parinti sa ne reprosam.

Independent de greseli, copilul ne iubeste pe amandoi la fel iar eu nu imi permit ca fiul nostru sa citeasca niste declaratii de-ale mele in care arunc cu noroi in mama lui. In general nu e normal sa aruncam cu noroi in alegerile noastre.

Mi-am asumat alegerea pe care am facut-o atunci cand mi-am refacut viata dupa divortul cu prima sotie, nestiind ca voi avea parte de cele mai neplacute experiente din viata mea. Suntem cu totii constienti ca greseli au fost de ambele parti, ca intr-o casnicie sunt doi si ca nu exista o vina exclusiva a unuia, decat daca a intervenit violenta domestica.

De cel putin trei ani incerc sa salvez o casnicie cu o femeie pe care am considerat-o demna, corecta, cu capul pe umeri (in ciuda unor momente repetate care m-au facut sa ma gandesc serios la divort).

Ori de cate ori incercam sa-i explic ca intre noi lucrurile s-au degradat, ca nu ne mai simtim bine in casnicia asta, ca eu consider ca este cazul sa ne punem la masa si sa discutam serios despre separare, eram atacat cu tot felul de amenintari. Pe langa ceea ce ati citit, lucruri exagerate si interpretate de alfel, amenintarile au fost mult mai dureroase (sinucidere).

Nu am premeditat niciodata nimic, tocmai de aceea m-am axat mai mult pe cresterea copiilor, pe a oferi o educatie corecta si pe a munci pentru ca familia mea sa nu duca lipsa de nimic, nu am strans probe care sa incrimineze intr-un fel femeia cu care imi petreceam viata pentru ca nu m-am gandit o secunda ca voi avea nevoie vreodata, caracterul nu-mi permite sa fac jocuri de culise, premeditari si filme. Intotdeauna am speram ca va exista o cale corecta fata de casnicia noastra, fata de copii, astfel incat sa nu se ajunga ca o spalare a rufelor in public.

Am avut incredere in ea pana in ultimul moment ca va fi cerebrala si ca nu va permite o mocirla, de dragul copilului cel mic. Familia mea nu a dus niciodata lipsa de resurse financiare, am avut intotdeauna un serviciu, am avut intotdeauna vacante, si intotdeauna frigiderul plin.

Compromisuri au fost de ambele parti, mai multe sau mai putine, insa eu n-am sa dau niciodata la o parte lucrurile bune pe care le-a facut mama ultimului meu nascut, pentru cele pe care le-a facut mai putin bune, care m-au dezamagit si care mi-au lasat un gust amar.

Categoric sunt multe de spus si din partea mea, dar aleg sa pastrez detaliile picante cu care as putea sa delectez presa pentru a-mi proteja copiii, mama si sora (oamenii cei mai importanti din viata mea). Sunt mult mai multe decat ei au vazut si mult mai multe decat va puteti imagina vreodata.'', a scris Florentin Petre pe rețelele de socializare.

Anunțul a fost făcut de Florentin Petre pe rețelele de socializare

Florentin Petre a mărturisit pe rețelele de socializare că i-a spus soției sale că vrea să divorțeze în urmă cu șase luni și susține că nu mai există cale de împăcare între ei.

''Acum 6 luni i-am spus direct ca vreau sa divortam pentru ca am realizat in ultima vacanta ca nu se mai poate salva nimic, ca lucrurile merg continuu in directia gresita si ca situatia se degradase intr-un asa fel incat ma simteam strain in casa mea, nu mai aveam niciun fel de sentiment pentru femeia cu care imparteam patul si categoric si banii, ca dezamagirea mea in ceea ce o priveste era atat de mare incat nu mi-o mai doream.

Am incercat in fel si chip sa-i explic asta, am cautat tot felul de motive pentru care sa o fac sa inteleaga ca eu nu mai vreau sa fiu cu ea, unele motive ale mele, recunosc, fiind si inventate pentru ca efectiv nu mai stiam cum sa o determin sa accepte separarea fara acele dure amenintari care puteau sa afecteze in mod categoric copilul meu.

Suntem despartiti in fapt de 5 luni, eu am mers la copil constant, am o relatie extraordinara cu toti copiii mei, mai ales cu cel mic, care e la varsta la care are nevoie de mai multa atentie iar ori de cate ori am ocazia merg si petrec timp cu el. De la despartirea in fapt, BANII mei au stat intotdeauna in contul ei pentru ca am vrut ca lor sa nu le lipseasca absolut nimic. Nu am pus pret pe bani ci doar pe bunastarea lor.

Mi se pare josnic pentru o femeie sa nu inteleaga ca nu mai este dorita de un barbat, din varii motive si din vina comuna, mi se pare degradant pentru o mama sa iasa in presa si sa nu tina cont ca sunt tatal copilului ei, sa arunce cu noroi intr-o imagine pe care mi-am construit-o muncind pe branci, cu sacrificii imense.

Eu sunt singura sursa de venit consistenta atat pentru ea cat si pentru copilul meu si ar fi trebuit sa se gandeasca inainte de a-mi strica imagina, pentru ca asta ar implica si o lipsa de venituri financiare pentru mine, venituri din care ar trebui sa ii ofer si ei pentru a avea tot ce-i trebuie pentru copilul nostru.

Doar pentru copilul nostru, pentru ca ceilalti doi copii ai mei au clacat inaintea mea si au ales sa plece din casa in care stateam cu totii pentru ca nu mai suportau actiunile umilitoare la care erau supusi, de la obligatii privind cheltuielile pana la a ascunde mancarea din frigider.

Cale de impacare nu mai exista, ca dovada exista o cerere de divort introdusa de mine la Judecatoria Cornetu pentru desfacerea casatoriei si pentru stabilirea custodiei si domiciliului copilului. Intotdeauna am sa fac de asa natura incat copilului meu sa-i fie bine, iar daca pentru el trebuie sa tac si sa incasez niste ineptii ale mamei lui, am sa o fac.

Sunt un tata amenintat, santajat pentru bani, cu o gramada de compromisuri in spate pentru a mentine un climat linistit in casa. Sunt un tata care si-a vazut doi copii plecand din casa parinteasca pentru ca mama vitrega le lua dreptul si la a se hrani. Sunt un tata in primul rand si imi doresc sa mi se respecte drepturile ca atare.

Am mare incredere in Justitia din Romania, am mare incredere ca va actiona spre interesul superior al copilului, acestea fiind si singurul aspect care ma intereseaza. In rest, bucurosi le-om duce toate, de e soare de e nor.'', a mai continuat Florentin Petre pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO / Florentin Petre, dezvăluiri din viața personală. Și-a lăsat soția singură: ''Nu mi-a fost teamă''

În articolul
Florentin Petre divorțează de soția lui, Margarita Peychinska. Anunțul făcut de fostul fotbalist: "Mi se pare josnic pentru o femeie…”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
”Să îi placă cartea, să nu fie ca mine”. Ce învățături îi oferă Nicu Paleru fiicei sale. Fata nu îi calcă pe urme artistului / VIDEO
Emisiuni TV • la 12:28
”Să îi placă cartea, să nu fie ca mine”. Ce învățături îi oferă Nicu Paleru fiicei sale. Fata nu îi calcă pe urme artistului / VIDEO
  • Nicu Paleru, sfaturi prețioase pentru fiica lui
  • Ce învățături îi oferă artistul fetiței
Clipe de panică pentru clienți, în supermarketul Supeco al Carrefour, din București. O bucată de tavan s-a prăbușit peste oamenii aflați la cumpărături
Stiri interne • la 12:24
Clipe de panică pentru clienți, în supermarketul Supeco al Carrefour, din București. O bucată de tavan s-a prăbușit peste oamenii aflați la cumpărături
  • Clipe de panică pentru clienți
  • O bucată de tavan a supermarketului Supeco al Carrefour, din București, s-a prăbușit
Tânără din Hunedoara, găsită moartă și dezbrăcată pe jumătate, la marginea orașului. Cadavrul ei era în stare de putrefacție
Stiri interne • la 12:05
Tânără din Hunedoara, găsită moartă și dezbrăcată pe jumătate, la marginea orașului. Cadavrul ei era în stare de putrefacție
  • O tânără din Hunedoara a fost găsită moartă
  • Oamenii legii au ipoteze halucinante
Ce le-a pus Mirel, criminalul din Timișoara, părinților lui. Tânărul va fi supus unei expertize psihiatrice, după ce a ucis-o pe studenta de la Medicină / VIDEO
Stiri interne • la 11:44
Ce le-a pus Mirel, criminalul din Timișoara, părinților lui. Tânărul va fi supus unei expertize psihiatrice, după ce a ucis-o pe studenta de la Medicină / VIDEO
  • Ce a vorbit Mirel cu părinții lui
  • Tânărul, supus unei expertize psihiatrice
Andreea, studenta ucisă de Mirel în Timișoara, este condusă pe ultimul drum de sute de persoane. Tânăra este îmbrăcată în rochie de mireasă: ”Să vindeci sufletele...”
Stiri interne • la 11:39
Andreea, studenta ucisă de Mirel în Timișoara, este condusă pe ultimul drum de sute de persoane. Tânăra este îmbrăcată în rochie de mireasă: ”Să vindeci sufletele...”
  • Andreea din Timișoara este înmormântată astăzi
  • Mama tinerei are nevoie de tratament cu perfuzii
Star Matinal. Selly a investit un milion de euro în noul film! Celebrul vlogger, detalii neștiute despre producție: „Cel mai de succes...” /  VIDEO
Emisiuni TV • la 11:16
Star Matinal. Selly a investit un milion de euro în noul film! Celebrul vlogger, detalii neștiute despre producție: „Cel mai de succes...” / VIDEO
  • Selly, despre noul film
  • Celebrul vlogger a investit un milion de euro
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
recomandare pe observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
recomandare pe as.ro
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Turte cu ceapă verde, rețetă de post. Se prepară ușor și este nevoie de doar cinci ingrediente
recomandare pe antena3.ro
Turte cu ceapă verde, rețetă de post. Se prepară ușor și este nevoie de doar cinci ingrediente
Cele patru zodii care vor afectate de karmă în perioada următoare | Toate greșelile pe care le-au făcut se întorc împotriva lor
recomandare pe antena3.ro
Cele patru zodii care vor afectate de karmă în perioada următoare | Toate greșelile pe care le-au făcut se întorc împotriva lor
Schimbare importantă la Cardul de Sănătate. Președintele CNAS a dat ordin și a fost publicat în Monitorul Oficial
recomandare pe antena3.ro
Schimbare importantă la Cardul de Sănătate. Președintele CNAS a dat ordin și a fost publicat în Monitorul Oficial
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
recomandare pe redactia.ro
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Alimentele care vor avea prețuri plafonate tot anul. Legea a fost promulgată!
recomandare pe dailybusiness.ro
Alimentele care vor avea prețuri plafonate tot anul. Legea a fost promulgată!
Anunțul așteptat de toți românii! Ce se întâmplă cu programul magazinelor în weekend
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul așteptat de toți românii! Ce se întâmplă cu programul magazinelor în weekend
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
recomandare pe a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
Close