Florin Bratu, despre carieră şi familie. Fetiţa i-a schimbat viaţa: "Sunt un tată indulgent şi iubitor"

Florin Bratu, despre carieră şi familie: "Sunt un tată indulgent şi iubitor" © Captură video

Florin Bratu a scris istorie in fotbalul românesc ca jucător, iar acum vrea să înscrie acelaşi succes în cariera sa de antrenor. Şi, cu toate că este un profesionist în ceea ce priveşte cariera, nu uită niciodată de familie. Cum reuşeşte Florin Bratu să menţină armonia în casa şi cariera sa, aflăm chiar de la el, căci a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars. 

Florin Bratu este mândru de cariera sa, dar şi de familia pe care o are. Fiica lui, care are acum 13 ani, i-a schimbat complet viaţa şi susţine că în relaţia cu soţia micuţa i-a unit şi mai mult. 

"Era mai uşor ca jucător, dar acum îmi place ca antrenor foarte mult. Sper să fac progrese în acest sens, vreau să ajung cel puţin pe urmele carierei de jucător. M-am lăsat de aproape 7 ani de fotbal. Nu prea mai am reflexe, este destul de greu dpdv. fizic. Viaţa extrasportivă care a lipsit la mine, a fost o responsabilitate pentru că am vrut foarte mult să reuşesc în cariera de jucător şi am făcut-o.(...) 

După o relaţie de 17 ani, trebuie să munceşti mult pentru a întreţine lucrurile cu bunăvoinţă, pentru că într-o căsnicie dacă este înţelegere şi comunicare, toate se rezolvă. Fetiţa ne-a unit şi mai mult. Este liantul perfect. Sunt un tată indulgent şi iubitor", a spus Florin Bratu. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro