Fotbalul românesc a luat-o razna! Un fotbalist de la FC Hermannstadt a bătut bine un om din conducerea clubului: "Vom depune plângere penală"

Fotbalul românesc a luat-o razna! Un fotbalist de la FC Hermannstadt a bătut bine un om din conducerea clubului: "Vom depune plângere penală"

Fotbalul românesc a înregistrat, în această seară, o nouă filă neagră în cartea de istorie a acestui sport, după ce directorul departamentului de scouting de la Hermannstadt a fost bătut de unul dintre jucători. Acesta a ajuns la spital!

Directorul departamentului de scouting de la Hermannstadt, Răzvan Zamfir, a fost însărcinat de către preşedintele sibienilor, Iuliu Mureşan să-l inştiinţeze pe fotbalistul croat Filip Jazvic (28 de ani) de faptul că nu se vor mai baza pe el, în continuare, lucru povestit chiar de Mureşan, pentru gsp.ro.

Croatul, iute la mânie, s-a enervat îngrozitor şi a sărit să-l bată pe Răzvan Zamfir. Ba chiar i-a aplicat câţiva pumni în plină figură, Zamfir fiind nevoit să meargă la spital pentru a primii îngrijiri medicale.

"A reacționat ca un golan și l-a lovit pe Răzvan. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului", a mai spus Mureşan.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro