FOTO / Bianca Marina a dat cărțile pe față! Care este adevărata relație dintre ea și Steliano Filip

+3 click pentru
galerie

Steliano Filip și familia © Instagram

După foarte multe speculații legate de o posibilă despărțire definitivă, Bianca Marina și Steliano Filip le-au arătat tuturor care este, de fapt, relația dintre ei. 

Pe contul ei de Instagram, Bianca Marina a postat la story o fotografie emoționantă cu Steliano Filip și fetița lor, micuța Anais Sophie. Fotbalistul stă liniștit pe canapea, iar fiica lui se joacă liniștită cu un ursuleț de pluș și pare foarte fericită în preajma tăticului ei, care este extrem de grijuliu cu ea. 

Acum ceva timp, Bianca și Steliano Filip au atras atenția tuturor, căci cei doi nu au mai postat, de ceva vreme, nicio fotografe împreună. În cadrul unui interviu acordat îne xclusivitate pentru www.spynews.ro, Bianca Filip a povestit că cei doi sunt bine, doar că o perioadă ea a fost nevoită să locuiască în România. 

„Nu s-a întâmplat nimic, eu am stat la Timișoara pentru că vrem să ne deschidem o afacere. Îmi prinde bine să stau aici, pentru că mă ajută mama cu Anais, care este foarte agitată. Nu am mai postat împreună pentru că nu trebuie neapărat să ne iubim pe Instagram. Plus că nu avem poze recente împreună” a declarat Bianca Filip, în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

„Fetița nu este rea, dar așa este ea, agitată. Eu cu Steliano nu ne-am văzut de o lună, cam așa. Cât timp am stat la Split, Anais a stat numai cu el” a mai completat Bianca Filip, pentru www.spynews.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro