FOTO / Se iubesc ca în prima zi! Cum au sărbătorit Sergiu și Andreea Hanca patru ani de relație

+3 click pentru
galerie

Sergiu și Andreea Hanca © Instagram

El - fotbalist celebru, star printre „câinii roșii”, iar ea - mămică perfectă și femeie puternică, pe care orice bărbat și-ar dori să o aibă. Sergiu și Andreea Hanca aniversează patru ani de relație, iar cei doi se iubesc la fel ca în prima zi!

Este zi mare în familia lui Sergiu Hanca. Astăzi, mijlocașul celor din Ștefan cel Mare și soția sa, Andreea, aniversează patru ani de relație. Sergiu și Andreea Hanca sunt căsătoriți de doi ani și chiar dacă există mituri potrivit cărora fotbaliștii nu prea stau pe acasă, iubirea dintre cei doi pare de neclintit. 

Pe Instagram, Andreea Hanca a postat o fotografie extrem de frumoasă cu ea și soțul său, iar zâmbetul de pe fața lor le-a arătat tuturor că în timpul acesta, iubirea celor doi a crescut.

„Ziua noastră. Patru ani și iubirea continuă” a scris Andreea Hanca, în dreptul postării. Replica fotbalistului a venit imediat, iar acesta i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă, într-un comentariu. „Iubirea vieții mele” i-a scris Sergiu Hanca. 

Sergiu și Andreea Hanca au împreună un băiețel, pe Zian. Cei doi s-au cunoscut p stadion, în galeria echipei FC Dinamo București, iar de atunci au rămas nedespărțiți. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro