George Țucudean, pe picior de plecare de la CFR Cluj! Ce echipă din străinătate îl vrea pe golgheterul Ligii I

George Țucudean, vedeta echipei CFR Cluj. © Hepta

George Țucudean (27 de an) este pe cale să plece de la CFR Cluj! Atacantul este dorit în Austria, de Rapid Viena, gruparea la care evoluează, sub formă de împrumut, și Andrei Ivan, iar transferul s-ar putea realiza în această vară. Anunțul a fost făcut de ccătre impresarul Adrian Pigulea.

„Rapid Viena a făcut o ofertă concretă. A fost o discuție și cu Nantes, dar cei de acolo nu au făcut pasul următor. Cu Rapid Viena nu s-a concretizat pentru că oferta nu a fost pe placul celor de la CFR, dar nici oferta financiară pentru George nu a fost una așa cum își dorea el. Lucrurile rămân însă deschise pentru la vară”, a declarat, pentru DigiSport, Adrian Pigulea.

Agentul a precizat că golgheterul Ligii I (n.r. – În acest sezn, Țucudean a marcat 17 goluri) a fost dorit și în Statele Unite ale Americii: „Sincer să fiu, au fost multe discuții, cu foarte multe echipe. George a fost propus în campionate puternice precum Franța, Italia, Austria, Elveția, chiar și MLS. Perioada de transferuri din iarnă a fost puțin atipică, datorită criteriilor financiare care le-au fost impuse echipelor. Echipele care au fost interesate de George Țucudean erau în imposibilitatea de a plăti sume mari, pentru că nu puteau fi într-o balanță echilibrată și astfel nu ar fi respectat fair play-ul financiar”.

Citește și: FOTO / Fără cuvinte! Cristiano Ronaldo, o nouă fotografie care a strâns peste 3 milioane de like-uri

Citește și: Răzvan Lucescu, la Beșiktaș? Totul depinde de un singur om! “Dacă el doreșe să plec, voi pleca”

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest