La mulţi ani, Gigi Becali. Patronul FCSB împlineşte 61 de ani

+3 click pentru
galerie

La mulţi ani, Gigi Becali. Patronul FCSB a împlinit astăzi 61 de ani © Foto: Facebook

Zi mare, astăzi, în fotbalul românesc. Gigi Becali, patronul echipei FCSB, împlineşte vârsta de 61 de ani. Gigi Becali  este unul dintre cei mai controversaţi, dar şi apreciaţi oameni din fotbalul românesc, astfel că de-a lungul timpului acesta s-a obişnuit cu criticile, dar şi cu aplauzele din partea oamenilor.

Chiar dacă a împlinit 61 de ani, Gigi Becali nu vede ziua de naştere ca pe o ocazie în plus de a organiza o ditamai petrecerea. Nici pe departe. Gigi Becali este adeptul meselor restrânse, cu familia, finii şi prietenii, aşa cum a povestit că a petrecut anul trecut, când a schimbat prefixul. Şi, cel mai probabil, la fel vor decurge lucrurile şi anul acesta.

În plus, tot la împlinirea vârstei de 60 de ani, patronul stelist povestea că dimineaţa şi-a început-o la biserică, acolo unde se simte cel mai bine, astfel că, cu siguranţă, nici în acest an nu a făcut excepţie.

Dar, împlinirea vârstei de 61 de ani va fi cu atât mai specială pentru Ggi Becali, pentru că cel mai frumos cadou îl va primi din partea fiicei sale celei mari, Teodora, care se va căsători în această toamnă. Se anunţă un eveniment extrem de mare, frumos şi plin de opulenţă. Ce să mai, va fi, cu siguranţă, nunta anului.

Câți invitați sunt așteptați la nunta fiicei lui Gigi Becali

Evenimentul va avea loc în Bucureşti şi va fi unul de neuitat. Nu mai puţin de 700 de invitaţi vor fi prezenţi la petrecere, potrivit telekomsport.ro.

Pregătirile sunt în toi, iar latifundiarul a plătit 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia machedonească pe care Gigi Becali și-o dorea neaparat la nunta fiicei sale, pentru a alege... altceva!  

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro