Reacția lui Gigi Becali, după ce Gabi Tamaș a fost arestat pentru că a condus beat: „Cum nu s-a mai dus la biserică, a luat-o iar cu băutura”

+3 click pentru
galerie

Reacția lui Gigi Becali, după ce Gabi Tamaș a fost arestat pentru că a condus beat: „Cum nu s-a mai dus la biserică, a luat-o iar cu băutura” © Facebook

Gabi Tamaș, fotbalistul legitimat la echipa Hapoel Haifa a fost oprit de polițiști după ce a dat radarul peste cap pe o autostradă din nordul țării. Acesta circula cu 205 km/oră într-o zonă în care viteza legală este de 90 km/oră. 

Fostul intenațional a picat și testul pentru consumul de alcool, căci avea o concentrație de 3 ori mai mare decât cea permisă. 

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu Gabi Tamaș, în Israel. 

„Acolo știi ce face? Ce ai făcut mă, ai băut? Da! Amendă, confiscată mașina! Cu ce-ai făcut, cu mașina asta? Da! Ți-o confiscăm, îi dă și o amendă de 100 mii - 200 mii de euro și cu asta basta, îi dă drumul. Când a fost cu mine atunci la biserică, a stat liniștit o perioadă. Cum nu s-a mai dus la biserică, iar a luat-o cu băutura. Că dacă te duci la biserică, atunci are influență harul Duhului Sfânt și El te apără! Când vin dracii cu gânduri și zic: Du-te și bea vine Duhul Sfânt și pune barieră la gânduri” a povestit Gigi Becali, în cadrul unei intervenții telefonice. 

Gabi Tamaș, implicat în numeroase scandaluri de-a lungul timpului

Ajuns la 35 de ani, încă de la începuturile carierei sale, Gabi Tamaș a avut probleme cu alcoolul și se pare că nu se lasă mai prejos nici acum. 
În decembrie 2004 a devastat un restaurant din Poiana Brașov, iar în 2013 a fost chiar dat afară de la CFR Cluj după ce a petrecut toată noaptea într-un restaurant. Tot aceste probleme l-au scos și din lotul echipei naționale. În 2013, Tamaș a spart ușa de bloc a unei scări și a adormit pe un preș, a agresat 2 polițiști și a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj.
A ajuns apoi sub comanda lui Mirel Rădoi, la echipa patrionată de Gigi Becali. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro