Cum a ajuns Hagi să fie mai sărac decât atunci când era fotbalist. "Regele" și-a investit averea în talente noi

Cum a ajuns Hagi să fie mai sărac decât atunci când era fotbalist. "Regele" și-a investit averea în talente noi © Hepta

Cel mai mare fotbalist al României, Gheorghe Hagi, se clasa, înainte de a pune bazele Academiei care îi poartă numele, pe primul loc în topul celor mai bogati sportivi si tehnicieni romani, cu o avere estimata la aproximativ 45 de milioane de dolari. 

După ce a ajuns la această sumă impresionantă, câştigată prin multă muncă şi dăruinţă, fostul mare fotbalist a investit în industria hotelieră şi complexul său turistic de la Mamaia a devenit o afacere profitabilă, care atrage mii de turişti în sezonul estival. Hotelul de lux îi aduce anual 1,5 milioane de euro.

Însă, pentru că regele fotbalului românesc iubea cu totul acest sport, căruia i s-a dăruit o viaţa întreagă, nu s-a rezumat la a scoate bani din afaceri, ci a dorit să resusciteze fotbalul românesc, aflat în declin. Astfel, Gheorghe Hagi şi-a riscat nu doar averea, ci şi sănătatea pentru a pune bazele "fabricii" de jucători de la Ovidiu. Astfel, averea fostului mare fotbalist s-a înjumătăţit şi a ajuns să aibă în conturi undeva la 22 de milioane de de euro, potrivit Antena Stars.  

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro