Huliganul care a lovit cu scaunul în cap un jandarm, la meciul U Cluj - Hermannstadt, a fost arestat preventiv! "Este acuzat de tentativă de omor"

Huliganul care a lovit cu scaunul în cap un jandarm, la meciul U Cluj - Hermannstadt, a fost arestat preventiv! "Este acuzat de tentativă de omor"

Tânărul de 27 de ani care l-a lovit cu un scaun în cap pe unul dintre jandarmii de a meciul de fotbal dintre U Cluj şi Hermannstadt, disputat duminică, a fost arestat preventiv, astăzi, pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Cluj.

De supărare că echipa lor favorită, pierde manşa tur a barajului cu Hermannstadt, scor 0-2, huliganii au sărit gardul şi a încercat să pătrundă pe gazon. Pe traseu, s-a intersectat cu forţele de ordine şi au fost obligaţi să se regrupeze în tribune,de unde au aruncat cu tot ce le-a căzut la îndemână, în special scaune. Chiar un scaun a fost cel care l-a lăsat inoconştient pe jandarmul aflat în cordonul ce încerca să-i ţină pe suporteri a distanţă de teren.

"Bărbatul care a agresat un jandarm a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Cluj pentru ultraj sub forma tentativei de omor", a declarat presei purtătorul de cuvânt al Tribunalului Cluj, Simona Trestian.

În urma acestui eveniment, jandarmul lovit la cap a fost internat la Secția de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde a fost diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stângă.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro