Ianis Hagi a explicat penalty-ul din meciul cu Germania! "Era deja târziu"

+3 click pentru
galerie

Ianis Hagi a explicat penalty-ul din meciul cu Germania! "Era deja târziu" © Hepta

După partida pierdută de naţionala U21 în faţa Germaniei, scor 2-4, mulţi s-au revoltat! Câteva întrebări au rămas fără răspuns şi, dintre acestea, cea mai comună se referă la penalty-ul cu care arbitrul a sancţionat echipa României. 

Ianis Hagi a explicat ce s-a întâmplat în minutul 49 al semifinalei cu Germania, când şi-a tras de tricou un adversar.  Potrivit celor spuse fiul lui Gică Hagi, arbitrul le-a transmis micilor tricolori că va consulta VAR-ul, dar nu s-a mai întâmplat, până la urmă.

"La faza aceea fixă trebuia să stăm trei în faţă. Odată ce Cicâldău pleca la 2 cu 2 (n.r. doi jucători) la corner, eu trebuia să revin pe 16 metri. Când am văzut că Cicâldău a plecat, am plecat, dar deja adversarul meu direct plecase, pasa deja venea spre el. Am reuşit să îl prind din urmă, preluarea a vrut să şi-o facă în faţă şi i-a rămas în spate (n.r. mingea), şi, instinctiv, am vrut să trag ca să merg după minge. Când am văzut că îl trag de tricou, i-am dat drumul, dar era deja târziu. Oricum, ştiam că e în afara careului, eram sută la sută sigur că era în afara careului. Chiar şi colegii din teren au spus: ”stai liniştit, că o să se uite la VAR şi o să dea lovitură liberă, pentru că nu e penalty”. În momentul acela nici nu ştiu de ce nu s-a uitat la VAR. Arbitrul ne-a spus că se uită la VAR şi, din câte am înţeles, nici nu a cerut VAR. La fazele acestea la limită nu înţeleg de ce nu se pot uita", a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro