Secrete din familia lui Gică Hagi! Ianis vorbește despre diferența din tatăl și mama lui

+2 click pentru
galerie

Secrete din familia lui Gică Hagi! Ianis vorbește despre diferența din tatăl și mama lui © Instagram

În vârstă de 21 de ani Ianis Hagi își face familia mândră cu faptul că își urmează tatăl! Tânărul a ajuns deja să fie printre cei mai buni, iar toate aceste lucruri le datorează familiei. Într-un interviu acordat recent, fotbalistul a vorbit despre câteva mici detalii neștiute din familia lui. 

Se pare că persoana din familie care l-a răsfățat cel mai mult pe Ianis Hagi a fost mama lui, cea care tot timpul i-a cumpărat cadouri. Tânărul fotbalist susține că tatăl său, Gică Hagi, nu era tocmai omul care să cumpere cadouri, însă cu siguranță a fost tot timpul lângă el pentru a-l ajuta cu sfaturi și îndrumări în ceea ce privește viața de fotbalist. 

"La școală am învățat că nu m-a adus barza. (...) De obicei tata nu îmi face cadouri, mama este cea care mi-a făcut cadouri", a dezvăluit Ianis Hagi, potrivit Antena Stars. 

Cât despre fotbal, Ianis Hagi are părerile lui și nu se ferește să le spună mai în glumă, mai în serios. "Cel mai tare fotbalist este Neymar. Andrei Radu ar trebui să primească balonul de aur pentru Instagram. Sunt prieten foarte bun cu el", a povestit Ianis. 

Gheorghe Hagi cu sigurață este mândru de Ianis. Ori de câte ori vorbește despre cât de bun jucător este fiul lui acesta e mereu cu zâmbetul pe buze. "Suntem diferiți ca joc, dar, în interior, suntem identici. Ianis e inteligent și talentat, dar trebuie încă să progreseze. Are personalitate și lovește mingea bine cu ambele picioare", spunea Gică Hagi.

Recent, Ianis Hagi a semnat cu echipa Genk, un club de fotbal din Belgia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro