Ianis Hagi și-a spart capul în minutul doi al meciului România - Olanda. A fost lovit cu cotul de către Denzel Dumfries
De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 02.07.2024 la 19:49
Actualizat pe 02.07.2024 la 19:49
Ianis Hagi a început cu stângul meciul din această seară dintre România și Olanda. Fotbalistul și-a spart capul, după ce Denzel Dumfries l-a lovit cu cotul. A avut nevoie de îngrijiri medicale, dar continuă să joace cu un bandaj pe cap.
- Ianis Hagi și-a spart capul în minutul doi al meciului România - Olanda
- A fost lovit cu cotul de către Denzel Dumfries
La ora 19.00, a început meciul dintre România și Olanda, iar Ianis Hagi și-a spart capul în minutul doi, atunci când Denzel Dumfries l-a lovit cu cotul. Fotbalistul a început să sângereze și a fost scos de pe teren, dar a revenit cu un bandaj la cap.
Ianis Hagi și-a spart capul în timpul meciului dintre România și Olanda
Ianis Hagi a venit din spatele careului, atunci când a încercat să lovească mingea cu capul, dar Denzel Dumfries l-a lovit cu cotul în cap. A primit îngrijiri medicale pe teren și s-a întors la meci în minutul șapte, cu un bandaj pe cap.
Și Florin Niță a fost lovit de Memphis Depay în minutul 11. Spre deosebire de Ianis Hagi, situația nu a fost gravă și poate să continue meciul. În minutul 20, Cody Gakpo a dat gol în partea stângă a porții.
Ce spune presa internațională despre Ianis Hagi
Surprinși plăcut de evoluția lui Ianis Hagi au fost și jurnaliștii internaționali, care spun că, în sfârșit, fotbalistul poate să iasă din umbra tatălui său la EURO 2024 și că poate să devină și mai cunoscut.
„Ianis Hagi a trebuit să trăiască până acum în comparații făcute cu tatăl său, unul dintre cei mai mari jucători ai României, Gheorghe Hagi, dar la Campionatul European din Germania are șansa de a-și face propriul nume. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 25 de ani a fost decisiv în partida României cu Slovacia, terminată la egalitate, 1-1, în ultimul meci din Grupa E, de miercuri, unde a obținut penalty-ul din care Răzvan Marin a egalat. Gheorghe Hagi a avut posibilitatea de a juca atât pentru Real Madrid, cât și pentru Barcelona într-o carieră importantă la nivelul echipelor de club și a condus Steaua București în finala Cupei Europei din 1989, pe care a pierdut-o în fața lui AC Milan”, au scris jurnaliștii de la Reuters.
Citește și: Povestea lui Florinel Coman. Cine sunt părinții fotbalistului și de ce a fost crescut de bunici