Eugen Neagoe ar fi acuzat o stare de rău înainte să înceapă meciul. Ionel Dănciulescu: ''A spus că i-a crescut tensiunea''

Eugen Neagoe ar fi acuzat o stare de rău înainte să înceapă meciul. Ionel Dănciulescu: ''A spus că i-a crescut tensiunea'' © Facebook

Ionel Dănciulescu a fost martor la momentul în care Eugen Neagoe a leșinat pe banca tehhnică. Fostul jucător al lui Dinamo a povestit ce s-a întâmplat cu antrenorul cu puțin timp înainte să i se facă rău.

Astfel, se pare că Eugen Neagoe ar fi precizat înainte să înceapă partida că nu se simte tocmai bine și că simte că i-a crescut tensiunea, dar chiar și așa, în rest nu ar fi acuzat niciun fel de probleme. Ionel Dănciulescu a precizat că după meci vrea să meargă la spital alături de jucători pentru a arăta lui Eugen Neagoe că sunt alături de el.

''Fotbalul nu mai contează. Sper să fie bine. Vrem să mergem cu toții la spital și să-l luam acasă. Fotbalul este un sport în care trebuie să te simți bine, să faci cu pasiune ceea ce faci. Lucrurile de alt gen nu au loc pe terenul de fotbal. A spus că nu se simte bine, că are un plus de tensiune și apoi a urmat ce știți și voi. Important este că în acest moment se simte și sperăm că sperietura a trecut și totul va fi bine. Nu au fost probleme în ultimul timp. Suporterii noștri au aplaudat, este un moment în care toți trebuie să fim solidari'', a spus Ionel Dăneciulescu la DigiSport.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro