Ionel Ganea a devenit bunic la 45 de ani! Prima fotografie cu nepotul fostului fotbalist

Ionel Ganea este cel mai proaspăt bunic din fotbalul nostru. © Hepta

Veste mare în lumea fotbalului românesc! Ionel Ganea a devenit bunic la 45 de ani. Fiica fostului fotbalist, Ioana Ganea, 22 de ani, a născut un băiețel, care va fi botezat David Ioan. 

„Mă şi gândeam acum câţiva ani, la o şuetă cu prietenii, cum mă voi simţi când voi deveni bunic… Iată că am ajuns să trăiesc devreme acest sentiment. Şi mă bucur că sunt un bunic tânăr atunci când nepotul meu sper că îmi va călca pe urme. Îi zic de acum «Ganezu’ 3». Seamănă cu mine. Şi sper că va rupe plasele. Când mi-a trimis fata mea primele poze, am simţit că ating cerul cu creştetul capului… Ca atunci când am marcat cu Anglia. Sper să fie sănătos şi, vreodată, să apuc să-i văd împreună, în activitate, şi pe fiul meu, George, dar şi pe nepotul meu”, a declarat, pentru prosport.ro, Ionel Ganea.


 

Citeşte şi: VIDEO / Simona Halep, premiată de Biserica Ortodoxă Română! Sportiva a primit „Crucea Sf. Apostol Andrei”

Citeşte şi: Doliu în sport! Schiorul Gian Luca Barandun a murit într-un accident de parapantă

Ioana a fost înfiată de Dana şi de Ionel Ganea în 1997, pe când aceasta avea doar câteva luni. Fostul fotbalist şi soţia sa au luat decizia de a adopta un copil după lungi şi traumatizante încercări de a deveni părinți. La nici trei ani de la adopţie, cei doi au devenit părinţii biologici ai lui George.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro