FOTO / Preferatul lui Becali trăiește pe picior mare! În ce investește noul star al FCSB-ului mii de euro

+6 click pentru
galerie

FOTO / Preferatul lui Becali trăiește pe picior mare! În ce investește noul star al FCSB-ului mii de euro © Instagram.com

Cu toții știm că atunci când vine vorba de fotbal, Gigi Becali este numărul 1 în transferuri!Așa se face că aducerea fundașului Ionuț Panțîru de la Poli Iași s-a dovedit a fi un real succes. Mulțumit nevoie-mare de noua achiziție, latifundiarul din Pipera nu s-a zgârcit deloc la salariul fotbalistului și îi face toate poftele. Pe merit, bineînțeles!

Ionuț Panțîru, noul preferat al lui Gigi Becali trăiește pe picior mare! Pentru că aparițiile sale în tricoul roș-albaștrilor au fost extrem de bune și mulțumitoare pentru latifundiarul din Pipera, acesta nu s-a zgârcit deloc atunci când a venit vorba să-i plătească prestațiile din teren, căci știm cu toții că atunci când Gigi Becali prinde drag de cineva, face totul pentru ca persoana respectivă să se bucure de toată atenția lui și munca să-i fie răsplătită pe măsură!

Potrivit informațiilor din presă, Ionuț Panțîru primește, lunar 6000 de euro din partea FCSB, dublu față de cât primea la Poli Iași. 

Și se vede...spunem noi! De când a bifat transferul din Capitală, Panțîru se îmbracă numai în conformitate cu ultimele tendințe! Adidași de mii de euro, hanorac semnat de designeri cunoscuți și genți pentru care scoate din buzunar bani grei. Ei, are și de unde! Cu toate acestea, Ionuț Panțîru este un exemplu de fotbalist.

Dacă vă gândiți că aruncă banii numai pe aroganțe și plăceri personale, nu este deloc așa! Fundașul preferat al lui Becali își ajută familia cu bani, iar pentru sora lui cumpără cele mai performante gadget-uri, haine după ultimele tendințe și multe alte lucruri. Cu toate acestea, Panțîru este un fotbalist extrem de modest și dacă unii preferă să-și etaleze mașinile de lux pe rețelele de socializare, fundașul roș-albaștrilor nu apelează la astfel de metode pentru a ieși în evidență. Merge liniștit la antrenamente, iar activitățile extrasportive nu prea își fac locul în viața lui, pesemne că este un „elev” cuminte și focusat pe munca din teren. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest