La mulţi ani, Ioan Andone! Care este cea mai mare dorinţă a marelui antrenor. VIDEO

La mulţi ani, Ioan Andone! Care este cea mai mare dorinţă a marelui antrenor. VIDEO © Hepta

Ioan Andone, marele antrenor român de fotbal, împlineşte astăzi vârsta de 59 de ani. Acum, după ce s-a văzut împlinit din toate punctele de vedere, acesta nu îşi mai doreşte decât să fie sănătos.

Citeşte şi - Povestea de viață a unei legende! Marele sportiv, Ioan Andone, interviu în exclusivitate: „Am pierdut-o pe mama la 24 de ani”

În direct la "Star Matinal", Antena Stars, Ioan Andone a vorbit despre dorinţe, dar şi despre căsnicia minunată pe care o are alături de soţia lui de mai bine de 33 de ani.

"Cea mai importantă dorinţă e să fim sănătoşi, familia prietenii! Asta e cea mai mare dorinţă: sănătatea. Bineînţeles, nepoţei, asta ar fi a doua. Sănătos să fie, ce o fi, îl aşteptăm, că deja are 32 de ani, Mihnea e pe data de 19 martie. Aşteptăm să fie sănătos, ceea ce vor avea. Probabil nunta pe care am avut-o eu şi soţia este cea mai frumoasă amintire. Suntem căsătoriţi de aproape 34 de ani, e o viaţă de om. (...) Într-o căsnicie trebuie să colaborezi, să te îneţelgi bine, să îţi mulţumeşti partenerul de aproape", a spus Ioan Andone la Star Matinal. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro