Jucător român de fotbal, de urgență la spital: "Am căzut în cap, după aceea mi s-a dus gâtul în lateral"

Jucător român de fotbal, de urgență la spital: "Am căzut în cap, după aceea mi s-a dus gâtul în lateral" © Instagram

Au fost clipe de panică duminică seară în timpul meciului dintre Dinamo și CFR Cluj. Laurențiu Corbu, jucătorul roș-albilor a suferit un accident destul de grav și a fost dus de urgență la spital. 

Din fericire, deși a căzut în cap și ulterior i s-a dus gâtul în lateral, Laurențiu Corbu se simte bine și susține că va fi pe teren la următorul meci. Timp de două zile de acum înainte va purta un guler cervical, apoi își va putea relua activitatea. Cu siguranță că va trebui totuși să fie mai atent, căci de această dată a avut noroc, însă dacă s-ar întâmpla din nou există posibilitatea ca lucrurile să fie mult mai grave. 

"Acum mă simt foarte bine. A fost o căzătură destul de rea, am căzut în cap, după aceea mi s-a dus gâtul în lateral. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine! Am simțit o mică durere la spate și în piept. Însă în momentul în care aveam o alergare susținută nu puteam să respir. Nu m-am speriat. Acum sunt cu un guler cervical și va trebui să stau încă două zile asa. Voi fi apt pentru meciul următor", a spus Laurențiu Corbu.

Cum s-a întâmplat totul?

Laurențiu Corbu a vrut să lovească mingea cu capul, însă în săritură a căzut și s-a lovit destul de serios. S-a ridicat însă după câteva minute și a continuat să joace până la finalul primei reprize. A fost urcat imediat în ambulanță și dus la spital. 

Fundașul în vârstă de 25 de ani așteaptă să treacă aceste două zile pentru a se întoarce la antrenament, să se pregătească pentru următorul meci. A publicat deja câteva imagini pe rețelele de socializare pentru a-și asigura prietenii că este bine, dar și pentru a le mulțumi celor care i-au scris sau l-au sunat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro