Lovitură de imagine pentru Ionel Dănciulescu! Fostul mare atacant revine la FC Dinamo, chiar de ziua lui

+3 click pentru
galerie

Ionel Dănciulescu © hepta.ro

Este zi mare în familia dinamovistă, căci Ionel Dănciulescu a decis să se reîntoarcă la clubul de suflet din Ștefan cel Mare, chiar astăzi, de ziua lui de naștere. 

După plecarea lui Ionel Dănciulescu de la Farul Constanța, Alexandru David și Mircea Rednic au încercat tot ce s-a putut pentru a-l aduce înapoi „acasă” pe fostul mare atacant al „câinilor roșii”. Fără să stea prea mult pe gânduri, astăzi, chiar în ziua în care împlinește vârsta de 42 de ani, Ionel Dănciulescu și-a anunțat revenirea la clubul din Ștefan cel Mare. 

Totul s-a întâmplat la nici 2 luni de la plecarea fostului mare atacant de la clubul FC Dinamo București, scrie dinamo1948club.ro.

Ionel Dănciulescu revine, astfel, la Dinamo, loc în care a scris istorie ca jucător și unde a activat ca oficial al clubului în ultimii 5 ani. Acesta a fost director sportiv și pe vremea lui Mircea Rednic, cei doi colaborând foarte bine. După plecarea lui Vasile Miriuta, Ionel Dănciulescu a fost numit în funcția de director general, dar nu s-a simțit deloc bine pe acel post, fiind în continuare mai degrabă director sportiv și neavând putere de decizie. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro