Mesajul lui Ianis Hagi, după eliminarea României U21 de la EURO 2019: „Avem foame de trofee”

Mesajul lui Ianis Hagi, după eliminarea României U21 de la EURO 2019 „Avem foame de trofee” © Hepta

Ianis Hagi a transmis un mesaj, la scurt timp după eliminarea României U21 de la Campionatul European pentru Tineret.

În mesaj, Ianis Hagi le mulțumește celor care au susținut echipa în toate aceste zile și promite că există un lucru foarte bun în toată această ecuație: o „foame de trofee”.

„Vreau să felicit o ţară întreagă pentru că a fost alături de noi. Fizic cred că am stat la fel, de oboseală nu ştiu ce să zic, pentru că şi ei au jucat din trei în trei zile. Avem încă 15 ani de carieră în faţă. Puteam să jucăm o finală, dar lucrul pozitiv este că avem foame de turnee finale, de rezultate, de trofee.

A fost ceva unic să câştigi cea mai grea grupă de la EURO. Le-am ţinut piept celor mai bune echipe din Europa, le-am dominat, am jucat fotbal ofensiv. Aceste două săptămâni au fost unice. Le mulţumim suporterilor şi sperăm să fie lângă noi în continuare. Pot doar să le promit că avem foame de rezultate, de trofee”, a declarat Ianis Hagi, potrivit Mediafax.

România a pierdut semifinala jucată, joi, cu Germania, scor 4-2. Este primul meci oficial pierdut sub conducerea lui Mirel Rădoi. Experții susțin că ziua în plus de odihnă de care au avut parte germanii a făcut diferența în cea de-a doua repriză.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro