Mihai Neşu îşi lansează prima carte, la opt ani de la accidentarea suferită. Banii din vânzări vor fi donaţi

+3 click pentru
galerie

Mihai Neşu îşi lansează prima carte, la opt ani de la accidentarea suferită. Banii din vânzări vor fi donaţi © Foto: Facebook

Mihai Neşu dovedeşte înă o dată că este un bărbat puternic pe care nimic nu îl învinge. Chiar dacă a trebuit să renunţ la fotbal, Mihai Neşu a înţeles că drumul lui este acela de a-i ajute pe alţii.

După ce şi-a deschis o Fundaţie care îi poartă numele şi care îi ajută pe copiii cu dizabilităţi, acum, Mihai Neşu şi-a mai îndeplinit un vis. Acesta îşi va lansa luna aceasta prima carte. Aceasta va conţine citate cu sfaturi duhovniceşti transmise de Sfinţi, citate care, la rândul lor, l-au ajutat enorm pe Mihai Neşu să depăşească problemele. În plus, banii de pe urma vânzării cărţilor vor fi donaţi Fundaţiei. 

"La opt ani de la accidentarea suferită, Mihai Neșu îşi va lansa in 22 mai, prima carte.📖😇 Cartea apare cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei și începe cu un cuvânt înainte – Rețetar duhovnicesc, al Ierarhului, și se continuă cu 100 de pastile duhovnicești alese de Mihai Neșu, citate din scrierile unor Sfinți Părinți ortodocși.💊💊💊 O carte va putea fi achiziționată la prețul de 29 lei, iar profitul obținut în urma vânzării va fi donat integral Fundației Mihai Neșu. Fundația a înființat în anul 2015 Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii „Sfântul Nectarie” în Oradea, unde 130 copii fac terapii constant, în regim caritabil", este mesajul postat de Fundaţia Mihai Neşu pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro