Ministrul Sportului, atac la adresa lui Gigi Becali, după ce FCSB a reluat antrenamentele! „Am văzut tendința unora de a fura startul!”

Ministrul Sportului, atac la adresa lui Gigi Becali, după ce FCSB a reluat antrenamentele! „Am văzut tendința unora de a fura startul!” © Hepta

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a atacat dur decizia FCSB-ului de a relua antrenamentele la baza de pregătire din Berceni, în contextul în care România nu a trecut încă de starea de urgență instituită de Klaus Iohannis. 

Un nou război în lumea sportului? Ministrul Ionuț Stroe a făcut primele declarații privind decizia echipei lui Gigi Becali de a relua antrenamentele, deși România se află în continuare sub stare de urgență instituită și prelungită ulterior de Președintele României. 

FCSB a reluat antrenamentele, în plină pandemie

FCSB a reluat antrenamentele luni, 27 aprilie, la baza de pregătire din Berceni. Cu toate că jucătorii s-au pregătit în grupuri de câte trei și au fost supervizați de Bogdan Vintilă și staff-ul său, oamenii legii s-au autosesizat. 

De vină este chiar un clip video apărut pe Facebook! Astfel, Poliția l-a chemat la secție pe antrenorul roș-albaștrilor. FCSB a asigurat că jucătorii care s-au antrenat au menținut distanță unii de ceilalți. Totuși, ministrul Sportului, Ionuț Stroe nu s-a lăsat „vrăjit” de afirmațiile FCSB și a catalogat decizia echipei lui Gigi Becali drept un exemplu negativ. 

„Cluburile și organizatorii trebuie să dea dovadă de maturitate, de responsabilitate. Am văzut această tendință a unora de a fura startul. Aceste cluburi nu au cadrul legal. Este un exemplu negativ pe care cei de acolo l-au promovat.

Am înțeles că Poliția s-a sesizat. Să nu aibă cineva impresia că sportul este exceptat de la această pandemie!”, a declarat Ionuț Stroe, conform realitateasportiva.net


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro