Patrick Borcea, în stare de orice pentru iubire. Pentru cine vrea să se angajeze ca paznic fiul lui Cristi Borcea

+3 click pentru
galerie

Patrick Borcea, în stare de orice pentru iubire. Pentru cine vrea să se angajeze ca pazic fiul lui Cristi Borcea © Facebook

Cristi Borcea se poate declara mândru de fiul său cel mare, Patrick Borcea, care îi calcă pe urme. Dincolo de faptul că băiatul a moştenit din spiritul afacerist al tatălui său, acesta vrea să-i calce pe urme şi în ceea ce priveşte echipa sa de suflet, Dinamo Bucureşti.

Patrick Borcea,dispus să se angajeze ca paznic la Dinamo

Patrick Borcea a oferit un interviu pentru site-ul doardinamo.ro, acolo unde a vorbit despre dragostea sa imensă pentru echipa de suflet. Patrick Borcea spune că iubeşte echipa foarte mult, dragoste insuflată de tatăl său, şi este în stare de orice doar ca să o revadă pe Dinamo sus, unde îi este locul. Mai în glumă, mai în serios, Patrick Borcea spune că este în stare să se angajeze chiar ca paznic din dragoste pentru formaţia sa de suflet. 

Gândind, însă, obiectiv lucrurile, Patrick Borcea a precizat că i-ar plăcea să-i calce pe urme tatălui său şi într-o zi să ajungă conducător al echipei din Ştefan Cel Mare, însă este conştient că acest lucru nu se poate face bătând din palme.

“Dinamo este TOTUL. Este echipa mea de suflet și o iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Eu, sincer, aș lucra și ca paznic la Dinamo. V-am spus mai devreme de ce. Mi-ar plăcea să fiu conducător, dacă aș învăța întâi toate lucrurile ca să devin unul foarte bun, vă dați seama că mi-aș dori foarte mult”, a spus Cristi Borcea.

Patrick Borcea, despre revenirea tatălui său la Dinamo

În ceea ce priveşte o eventuală revenire a lui Cristi Borcea la Dinamo, Patrick spune că nu este exclus acest lucru în viitor şi chiar îşi doreşte să aibă o discuţie cu tatăl său în acest sens, după ce acesta va fi eliberat din închisoare.

„Având în vedere ce înseamnă această echipă pentru mine, este normal că îmi doresc să revină într-o bună zi, dar prima dată să iasă și să o luăm pas cu pas. Vă dați seama că suferă foarte mult. El e dinamovist pur-sânge și sper ca în viitor să revină și se schimbe situația”, a  spus Patrick Borcea potrivit sursei citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest