România - Novegia 1-1. Tricolorii au ratat victoria în prelungiri! Ce şanse de calificare mai are România

România - Novegia 1-1. Tricolorii au ratat victoria în prelungiri © Hepta

Meciul România-Norvegia s-a încheiat cu 1-1! După un meci spectaculos pe Arena Naţională, tricolorii au ratat victoria în prelungiri şi astfel, echipa pregătită de Cosmin Contra rămâne pe locul 3 în clasamentul grupei F. 

Echipa României rămâne pe locul 3 în clasamentul grupei F, după meciul cu Norvegia, încheiat cu 1-1. Tricolorii au reuşit să scoată doar un punct din "bătălia" cu echipa Norvegiei. 

Golurile partidei România-Norvegia de marţi seară în grupa F de calificare la EURO 2020 au fost marcate de Alexandru Mitriţă, în minutul 62, şi de Sorloth, 30 de minute mai târziu. Astfel, meciul s-a încheiat la egalitate, iar tricolorii au ratat şansa de a urca pe locul doi în clasamentul grupei.

România însă, mai are câteva şanse de calificare la EURO 2020, dat fiind faptul că mai sunt de disputat două meciuri. Pe 15 noiembrie, România-Suedia/ Spania-Malta/ Norvegia-Insulele Feroe şi pe 18 noiembrie: Spania-România/ Suedia-Insulele Feroe/ Malta-Norvegia.

Dacă România învinge Suedia pe 15 noiembrie, îşi păstrează şansele de calificare la EURO 2020. De asemenea, tricolorii trebuie să obţină măcar scor egal în meciul contra Spaniei, care se dispută trei zile mai târziu, în cazul în care Suedia îşi va spune cuvântul contra Insulelor Feroe.

Clasamentul grupei F

1. Spania - 20p
2. Suedia - 15p
3. România - 14p
4. Norvegia - 11p
5. Insulele Feroe - 3p
6. Malta - 3p


facebook whatsapp twitter pinterest