România, îngenuncheată de Suedia, pe Arena Națională! Tricolorii n-au reușit să se impună și ajung la baraj

+4 click pentru
galerie

România, îngenuncheată de Suedia, pe Arena Națională! Tricolorii n-au reușit să se impună și ajung la baraj © Facebook.com

La împlinirea a 30 de ani de la fabuloasa victorie cu Danemarca, naționala de fotbal a României a fost îngenuncheată de suedezi, în această seară, pe Arena Națională. Tătărușanu a primit 2 goluri în poartă, iar suporterii au fost extrem de dezamăgiți de prestația elevilor lui Cosmin Contra. Acum, tricolorii se pregătesc pentru partida de luni, când vor întâlni naționala Spaniei, o echipă puternică și foarte bine pregătită. 

Seara aceasta a fost una dezamăgitoare pentru fotbalul românesc. Tricolorii naționalei au pierdut în fața suedezilor și ajung, astfel, în tragerile la sorți de vineri, pentru baraj. Prima repriză a fost una extrem de slabă pentru Naționala României și tricolorii au continuat în aceeași notă și în repriza secundă. 

Claudiu Keșeru, cel mai bun marcator al României, cu 13 goluri, urmat de Nicolae Stanciu, cu 10 reușite a avut o ocazie imensă în minutul 40. Din păcate, mingea nu a reușit să intre în poarta suedezilor. 

Din cauza erorii lui Ciprian Deac, în urma căreia tricolorii au luat primul gol, acesta a fost înlocuit, la începutul celei de-a doua reprize, cu Ianis Hagi. În începutul reprizei a 2-a, Mitriță a avut și el o ocazie de a înscrie, însă mingea s-a dus mult pe lângă poartă și am rămas la scorul de 0-2, pe Arena Națională. Cea mai bună acțiune a echipei naționale a fost în minutul 48: 5 pase și un șut puternic executat de Keșeru, care însă nu s-a concretizat în gol și am primit doar corner. 

Din minutul 51, România a schimbat registrul și a jucat cu fundașii laterali împinși, însă suedezi au dominat în continuare. Claudiu Keșeru a fost înlocuit în minutul 56 cu Florinel Coman, Cosmin Contra mizând mai mult pe atacantul celor de la FCSB. 

Au trecut 30 de ani de la superba victorie cu Danemarca, dar ziua a fost una nefastă pentru fotbalul românesc. Cei peste 50.000 de spectatori prezenți în tribune au fost extrem de dezamăgiți de prestația elevilor lui Cosmin Contra. Se așteaptă tragerea la sorți de vinerea viitoare, pentru barajul de la EURO.

În minutul 66, Stanciu a avut și el o ocazie de gol, dar reușita nu s-a materializat. În minutul 70, suedezii au avut o ocazie uriașă de a înscrie în poarta lui Tătărușanu pentru a 3-a oară, dar mingea a lovit în bară. În minutul 88, scorul s-a menținut la 0-2, iar suedezii sunt gata să-și facă bagajele pentru EURO. 

Următorul meci al naționalei va fi luni, atunci când tricolorii noștri vor merge la Madrid, pentru confruntarea directă cu Spania. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro