Scandal în fotbalul românesc! Mihai Voduț, suspendat 2 ani de FRF. Atacantul își punea iubita să-i bage bilete la pariuri!

Scandal în fotbalul românesc! Mihai Voduț, suspendat 2 ani de FRF. Atacantul își punea iubita să-i bage bilete la pariuri! © Instagram.com

A izbucnit un scandal de proporții în fotbalul românesc! Atacantul Chindiei Târgoviște, Mihai Voduț a fost suspendat de FRF pentru 2 ani de zile. Motivul este unul șocant: fotbalistul o punea pe fosta lui iubită să-i bage bilete la pariuri. Mai mult, Mihai Voduț paria chiar și pe partidele disputate de propria sa echipă!

Mihai Voduț, atacantul celor de la Chindia Târgovișteși-a pus ghetele în cui! FRF l-a suspendat pe fotbalist pentru 2 ani, dintr-un motiv ce face înconjurul lumii sportului, în acest moment!

Potrivit Antena Stars, Mihai Voduț își punea fosta iubită, pe Adelina Trușcă, să-i bage bilete la pariuri. Deși acest lucru nu este permis fotbaliștilor, Mihai Voduț mai apela la un lucru care a scandalizat fotbalul: acesta paria chiar și pe partidele disputate de echipa sa. Fosta iubită a fotbalistului a declarat pentru gsp.ro că a încercat să facă tot ce poate pentru a-și salva iubitul de la suspendare, însă totul a fost în zadar. De asemenea, Adelina Trușcă susține că Mihai Voduț și-a pus cariera în cui din cauza comportamentului său, nu din cauza ei. 

„Nu pot să cred că a fost suspendat! Eu am făcut tot ce am putut să-l ajut. Am trimis tot ce mi-a cerut de fiecare dată. Am încercat să-l ajut să nu fie suspendat, deși nu merita. Ultima dată mi-a zis că mai are nevoie de o declarație la notar și scapă.

Comportamentul lui anormal i-a terminat cariera, nu biletul meu. E ușor să judecăm. Sunt multe dedesubturi care nu au apărut în presă și pe care nu le știe nimeni, dar nu mai are rost discuția acum. Faptele sunt consumate. Am încercat să-l ajut. Îmi pare sincer rău că s-a ajuns aici”, a declarat Adelina Trușcă pentru gsp.ro. 

Mihai Voduț a fost dat afară de FC Viitorul, după care a ajuns în Ierusalim, însă nici aici nu prea a reușit să facă carieră. Întors în România, acesta a semnat cu Chindia Târgoviște, echipă care acum i-a reziliat contractul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro