Scene incredibile în Liga 1! Vasile Miriuţă l-a lovit cu pumnii în cap pe Steliano Filip

Scene incredibile în Liga 1! Vasile Miriuţă l-a lovit cu pumnii în cap pe Steliano Filip

Imagini cum rar se pot vedea pe un teren de fotbal profesionist, ieri la Sibiu. Antrenorul gazdelor, Vasile Miriuţă, i-a "plasat" doi pumni în cap "adversarului" de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Steliano Filip, într-un meleu iscat de jucătorii celor două echipe.

Fire impulsivă de fel, antrenorul celor de la Hermannstadt, Vasile Miriuţă, n-a ezitat să sară şi el la bătaie, într-un scandal ce avea loc la marginea terenului, aproape de el, provocat chiar de unul dintre jucătorii săi, Ştefan Blănaru, care l-a târât pe teren pe Daniel Benzar, fapt ce a aprins spiritele.

Sărit să-şi apere colegul, târât pe teren, Steliano Filip s-a trezit cu doi pumni în cap, în zona cefei, culmea, daţi chiar de fostul său antrenor de la Dinamo, Vasile Miriuţă. Nu ne-am mira ca prin acest gest să fie plătite nişte poliţe mai vechi

Faza nu a fost văzută clar de antrenorul Ovidiu Haţegan, care nu i-a acordat lui Miriuţă nici măcar o sancţiune disciplinară. Rămâne de văzut, dacă dreptatea va fi făcută de Comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal, fiindcă astfel de gesturi golăneşti n-au ce să caute pe terenurile de fotbal.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro