Soţia unuia dintre cei mai tineri fotbalişti din Liga 1 a anunţat sexul copilului. Jucătorul urmează să devină tată

+5 click pentru
galerie

Soţia unuia dintre cei mai tineri fotbalişti din Liga 1 a anunţat sexul copilului. Jucătorul urmează să devină tată © Instagram

Unul dintre cei talentaţi tineri jucători din Liga 1 urmează să devină tată pentru prima dată. Frumoasa veste a fost dată de puţin timp de soţia lui pe reţelele sociale, însă până acum aceasta nu dezvăluise şi sexul copilului. Ei bine, noi am aflat tot şi venim cu cele mai noi informaţii.

Silviu Balaure va deveni tată pentru prima dată

Astfel, Silviu Balaure, pentru că despre acesta este vorba, urmează să devină tătic pentru prima dată. El şi iubita lui şi-au dorit să devină părinţi, iar peste doar câteva luni îşi vor putea strânge copilul la piept. Silviu Balaure şi Oana, soţia sa, urmează să devină părinţi de fetiţă, iar frumoasa veste a fost dată pe reţelele sociale de Oana, într-un fel extrem de simpatic.

Oana a postat o fotografie cu o brăţară de care erau atârnate două accesorii mici, una cu un cărucior de bebeluş, iar alta cu o fetiţă, iar descrierea imaginii a fost cât se poate de sugestivă: "Este fetiţă".

Astfel, Silviu Balaure şi Oana, care s-au căsătorit în luna septembrie, aşteaptă cu mare bucurie să-şi cunoască prinţesa. De altfel, fericirea pentru Silviu Balaure este dublă, pentru că şi prietenul lui cel mai bun, Alex Ioniţă, va deveni, de asemenea tată, tot peste câteva luni. Iubita acestuia va aduce pe lume un băieţel.

Viaţa este neprevăzută şi uneori îţi scoate în cale oameni care ajung să fie prieteni pe viaţă. Este şi cazul celor doi fotbalişti din Liga 1, Silviu Balaure şi Alex Ioniţă, care sunt ca fraţii. În afară de prietenia frumoasă care îi leagă, şi pasiunea pentru fotbal, destinul celor doi pare tras la indigo. Cei doi au fost coechipieri la Astra şi şi-au sincronizat momentele importante din viaţa lor.  Au planificat în detaliu să le ceară pe frumoasele lor iubite de soţii în acelaşi timp, cele două tinere sunt prietene şi unde mai pui că vor deveni şi părinţi în acelaşi timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest