Sora lui Denis Alibec a murit. Tragedie fără margini în viaţa celebrului fotbalist

+3 click pentru
galerie

Sora lui Denis Alibec a murit. Tragedie fără margini în viaţa celebrului fotbalist © Instagram

Denis Alibec este unul dintre cei mai buni fotbalişti de la noi. Destul de discret cu viaţa sa personală, nu multă lume cunoaşte cea mai mare dramă a celebrului fotbalist.

Sora lui Denis Alibec a murit la o vârstă fragedă, lăsând multă durere în urma sa. În urmă cu mai mulţi ani, familia lui Denis Alibec a fost greu încercată de soartă, după ce părinţii fotbalistului au pierdut un copil. Fetiţa acestora a încetat din viaţă, iar părinţii săi au fost devastaţi de durere.

Viaţa a fost bună, însă, cu ei odată cu apariţia lui Denis Alibec. Acesta a venit pe lume după moartea surorii sale, aducând o alinare în inimile părinţilor.

Problemele, însă, şi-au spus cuvântul, pentru că până la urmă părinţii lui Denis Alibec au divorţat atunci când fotbalistul avea 6 ani, iar acesta a rămas în grija mamei.

Emilia Stroe a făcut eforturi uriaşe pentru a-şi creşte copilul, muncind chiar ca şi şofer de taxi, pentru a strânge bani. Alături de bunica şi de mama lui, Denis Alibec a avut parte de o copilărie frumoasă şi liniştită. Chiar dacă nu a avut mereu ceea ce şi-a dorit, fotbalistul a apreciat eforturile pe care cea care i-a dat viaţă le-a făcut mereu pentru el, astfel că acum, la maturitate, Denis Alibec vrea să o răsplătească pe măsură pe mama sa.

„Gevrim, tatăl lui Denis, și doamna Emilia au mai avut o fetiță înainte, care din păcate a murit când era foarte mică. Apoi a venit pe lume Denis… Când băiatul avea numai 6 ani, părinții au decis să se separe. Mama lui Denis e o femeie deosebită, care a știut să-l aibă în grijă, dovadă ce bine a crescut copilul. De tatăl lui nu mai știu perea multe”, a spus Stelică Damasaru, fostul antrenor al tatălui lui Denis Alibec, în urmă cu mai mult timp, pentru Gazeta Sporturilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro