Suma donată de fostul căpitan FCSB, Nicolae Stanciu, pentru salvarea lui Dinamo! Numele lui va apărea pe tricourile jucătorilor

Suma donată de fostul căpitan FCSB, Nicolae Stanciu, pentru salvarea lui Dinamo! Numele lui va apărea pe tricourile jucătorilor © Hepta

Gest uimitor făcut de Nicolae Stanciu, fost căpitan la FCSB. În vârstă de 26 de ani, mijlocașul a donat o sumă mare de bani pentru „Doar Dinamo București”, un program inițial de suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan, pentru salvarea echipei. 

Robert Thomas, reprezentant PCH, a anunțat că Nicolae Stanciu a devenit membru de elită după ce a donat o sumă importantă pentru salvarea lui Dinamo. Vorbim despre aproape 2000 de euro! 

Reprezentatul PCH a precizat că pe tricourile de joc de anul viitor ale fotbaliștilor, va apărea și numele fostului căpitan de la FCSB. 

„Oamenii din fotbal sunt conectaţi la ce apare pe pagina Peluza Cătălin Hîldan, avem exemplul lui Nicuşor Stanciu care a vrut să facă asta. A devenit membru de elită după ce a donat o sumă importantă, peste 1948 de euro, aceasta este suma pentru care ai acest privilegiu. Şi anunţăm că pe tricourile de joc de anul viitor va scrie numele lui.

Stanciu alături de alte 5000 de nume ale membrilor acestei asociaţii. Iar membrii elite vor avea numele scrise mai mare, va fi o noutate pentru fotbalul din România,” a explicat Robert Thomas, reprezentant PCH, conform digisport.ro.

După ce Nicolae Stanciu a donat aproape 2.000 de euro pentru salvarea clubului, dinamoviștii s-au arătat uimiți și recunoscători. Peluza Cătălin Hîldan i-a transmis public mulțumiri mijlocașului, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook. 

„Gestul lui față de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă știm că n-a făcut-o pentru a atrage atenția. Este bine educat și nu-i lipsește modestia. Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru Națională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldații care îl țintuiesc în piroane”, este o parte din mesajul apărut pe Facebook. 

De ce a făcut asta? Nicolae Stanciu a spus că „pentru că fotbalul românesc nu-și permite să piardă o echipă ca Dinamo”.

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a anunțat recent că a acceptat oferta făcută de ”Asociația Dinamoviști pentru Dinamo” și va vinde pachetul majoritar al clubului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro