Tatăl lui Gabriel Tamaş, de urgenţă la spital! Ce se întâmplă cu bărbatul

Tatăl lui Gabriel Tamaş, de urgenţă la spital! Ce se întâmplă cu bărbatul © Instagram

Gabriel Tamaş trece prin clipe cumplite! Tatăl fotbalistului a fost internat în spital în stare gravă.

Momente grele pentru familia lui Gabriel Tamaş. Tatăl fotbalistului, Iosif Tamaş, a ajuns la spital în stare gravă şi a fost internat. Bărbatul ar acuza dureri de stomac şi stări de rău, potrivit Antena Stars. 

Iosif Tamaş a fost mutat de la un spital din Braşov la o unitate spitalicească din Bucureşti, unde i se acordă îngrijiri medicale. Mai mult, aceeaşi sursă susţine că tatăl lui Gabriel Tamaş a fost supus unor investigaţii medicale. În baza rezultatelor, medicii vor decide dacă i se va administra un tratament sau dacă va fi dus în sala de operaţie. 

Gabriel Tamaş, despre unul dintre cele mai speciale momente petrecute cu tatăl său

„Tata, fiind în minister ținea cu Dinamo, trebuia contrariul lui în casă. Eu cu fratele meu țineam cu Steaua de mici. Au vrut o dată să mă ia, când era Olăroiu. Atunci era și FC Național interesată de mine. Apoi m-au vrut Tractorul și Dinamo” povestea fotbalistul pentru Pro Sport. 

Mai mult, Gabriel Tamaş a rememorat şi mutarea Ştefan cel Mare. 

„Mă dusesem cu tata, eram în mașină, el insista să merg la Dinamo. Am luat ziarul și am văzut că a semnat Gică Popescu. Atunci i-am zis lui tata că n-am loc să joc acolo și ne-am întors. Apoi cei de la Dinamo au insistat și m-am dus acolo și m-am atașat de acest club. Nu te gândi că eram fanatic cu Steaua, țineam cu ei că la momentul respectiv aveau succese. Mă mândresc că am jucat la cele mai bune echipe din România”, mai spunea Gabriel Tamaş.

În 2002, Gabriel Tamaş a ajuns la Dinamo. Până atunci, fotbalistul mai trecuse pe la FC Braşov şi Tractorul Braşov. În carieră, Gabriel Tamaş a mai jucat pentru Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster, CFR Cluj, Watford, Cardiff City, FCSB, Hapoel Haifa, dar și Astra.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro