Un an fără Ilie Balaci! Lorena încă nu poate privi filmulețe cu tatăl ei: "Îmi e foarte greu"

Un an fără Ilie Balaci! Lorena încă nu poate privi filmulețe cu tatăl ei: "Îmi e foarte greu" © Facebook

Se împlinește un an de când Ilie Balaci s-a stins din viață. Fiica lui, Lorena, face declarații sfâșietoare. Nici măcar acum nu și-a găsit puterea să privească filmulețe cu tatăl ei. 

În continuare famlie lui Ilie Balaci simte o durere de nedescris, după ce acesta a murit la vârsta de 62 de ani. A fost făcută o slujbă de comemorare a marelui sportiv, la Craiova, acolo unde au participat foarte mulți oameni. Sorin Cârțu, Nicolae Ungureanu sau Aurel Țicleanu sunt doar câțiva dintre cei prezenți. Au fost duse coroane de flori și s-au aprins lumânări la mormântul lui Ilie Balaci.

Lorena Balaci încă își găsește cu greu cuvintele pentru a vorbi despre pierderea tatălui.

"La poze cu tata m-am uitat după trei luni de la moartea lui. La video nu m-am uitat. Acum e prima dată când o fac. Sora mea se uită. Spune că așa îi trece dorul. Eu nu pot, îmi e foarte greu să-l aud vorbind", a spus Lorena Balaci. 

De asemenea, Dana Balaci a transmis în luna iulie un mesaj sfâșietor, în ziua în care ea și Ilie ar fi împlinit 44 de ani de căsnicie. 

"Îmi este dor de tine! Astăzi… 44 ani de căsătorie", a scris Dana Balaci pe pagina sa.

Vă reamintim că Ilie balaci a murit pe data de 21 octombrie 2018, la vârsta de 62 de ani. Acesta a suferit un accident vascular cerebral. A fost resuscitat, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. 


facebook whatsapp twitter pinterest