Un greu din fotbalul românesc a pus tunurile pe Cosmin Contra! “Cât mai are băiatul ăsta? E incalificabil”

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României. © Hepta

Cosmin Contra nu mai are linişte, după ultimele evoluţii ale echipei naţionale! Selecţionerul a fost luat la rost de Cornel Dinu, care îl vrea dus de la prima reprezentativă.

„Cât mai are băiatul ăsta? Mai are două meciuri! Îl lăsăm, apoi îi strângem mâna şi la revedere, indiferent ce s-ar întâmpla. Eu calculam ceva de maniera, dacă vine cineva nou, poate reuşeşte un suflu cu totul altul pentru cele două partide decisive care ne aşteaptă şi în care avem şanse foarte puţine. Sau chiar dacă mai aveam şanse, a făcut-o, mergem mai departe cu altul”, a declarat, pentru Telekom Sport, Cornel Dinu.

“Procurorul” nu a trecut cu vederea episodul petrecut la meciului România – Norvegia, scor 1-1, atunci când Cosmin Contra l-a înjurat pe George Puşcaş, după ce a atacantul a ratat un penalty:

E o incompetenţă crasă din partea Federaţiei că un caz de indisciplină nu îl trimiţi la o comisie tehnică. Păi, uită-te şi tu la comisia asta tehnică… este de Daciadă.

Cu excepţia a doi, trei care au mai antrenat, Ţicleanu, Stoichiţă, Dumitriu, restul sunt copii şi juniori de Daciadă. Asta e comisie tehnică? Situaţia asta este inacceptabilă, inadmisibilă şi fără precedent în fotbalul mondial, maniera respectivă este incalificabilă”

Citeşte şi: Simona Halep şi-a băgat rivalele în sperieţi! „Când joci cu ea, ajungi să te rogi lui Dumnezeu pentru viața ta”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / E capricios, dar vrea să fie cel mai frumos! Denis Alibec şi-a schimbat look-ul! Primele imagini cu noua frizură a atacantului

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest