Victor Piţurcă a fost prezentat la CS Universitatea Craiova! „Piţi” a făcut plecăciuni în faţa rivalei CFR Cluj

Victor Piţurcă, noul şef de la CS Universitatea Craiova. © Facebook / Captură CS Universitatea Craiova

Victor Piţurcă a fost prezentat oficial în funcţia de manager general al CS Universitatea Craiova. Fostul selecţioner a făcut câteva declaraţii uluitoare.

„CFR-ul rămâne cea mai bună echipă din fotbalul românesc și sper ca Universitatea Craiova să vină ușor-ușor din urmă și ea să devină cea mai bună din fotbalul românesc. Gândul meu este de a câștiga campionatul și de a accede în cupele europene”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Victor Piţurcă.

Chiar dacă nu a mai activat în fotbalul românesc în ultimii ani, „Piţi” este la curent cu tot ce mişcă în Liga I: „Am văzut aproape toate meciurile din Liga I, le-am vizionat și pe cele din a doua ligă. Campionatul nostru este unul de valoare sub media, pentru că sunt jucători veniți de la echipe mici. Văd că ușor-ușor parcă a urcat puțin, au venit jucători buni și parcă se și vede. Lumea nu mai vine la stadion, pentru că spectacolul nu este același care era odată”.

Citeşte şi: Gigi Becali l-a făcut praf pe finul Mirel Rădoi! „Să mă ierte că nu a avut rezultate la FCSB! O oaie rătăcită”

Citeşte şi: Gigi Becali face cea mai neaşteptată mutare! Aduce la FCSB un fotbalist care a luat două cartonaşe galbene într-un minut

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest