VIDEO / Certat de Gigi Becali după ce și-a luat bolid de 100.000 de euro, Moruțan a fost prins din nou în ofsaid. Starul lui FCSB ignoră cu nonșalanță regulile din trafic

+7 click pentru
galerie

Certat de Gigi Becali că și-a luat bolid de 100.000 de euro și că nu-i mai stă capul la fotbal, Olimpiu Moruțan nu se lasă. Starul lui FCSB își face de cap cu mașina de muuuuulți cai putere prin Capitală, iar noi avem imaginile.

Olimpiu Moruțan este considerat unul dintre tinerii de pespectivă ai fotbalului românesc. Cuminte și conștiincios, Moruțan a fost mereu unul dintre favoriții lui Becali, până într-un punct, însă. Achiziționarea noului autovehicul i-a adus numai probleme fotbalistului, care a fost luat la rost de patronul echipei la care evoluează.

Deși și-a îndeplinit un mare vis după ce și-a cumpărat mașina, Olimpiu Moruțan nu a putut să se bucure așa cum trebuie, pentru că Gigi Becali l-a amenințat că o să-l țină pe bară până își va scoate ''fumurile'' din cap.

''I-am spus impresarului: “Îi cumperi maşină de 100.000 de euro?” Ce, e peşte? Spune-i să mai stea o tură. Că acum va sta pe bancă. Să mai dea o tură cu maşina de 100.000 de euro. Mă implic eu de acum. Moruţan are maşină de peşte, atingea podeaua cu şoseaua'', spunea Gigi Becali în urmă cu câteva zile.

Fără să vrea, Olimpiu Moruțan a intrat în gura lui Becali, care nu privește deloc cu ochi buni noua achiziție a jucătorului său. Ce-i drept, Olimpiu Moruțan nu pare deloc afectat, asta pentru că tânărul jucător de doar 21 de ani face ravagii pe străzile din București. Ba chiar pare că nu-i place deloc să respecte și regulile de circulație.

Zilele trecute, pe adresa redacției, au ajuns mai multe filmări cu Olimpiu Moruțan în timp ce cutreiera Capitala. Grăbindu-se, cel mai probabil, pentru a ajunge la antrenament, fotbalistul lui Gigi Becali ignoră culoarea semaforului care din galben se face roșu și pătrunde în interescție, fără a aștepta, așa cum era normal, la semafor să se facă verde. Dar mai bine priviți totul singuri în imaginile ce urmează.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro