Acum s-a aflat! Emiliano Sala a fost otrăvit, înainte de prăbuşirea avionului

Acum s-a aflat! Emiliano Sala a fost otrăvit, înainte de prăbuşirea avionului © arhivă

Ies la iveală noi detalii în cazul decesului lui Emiliano Sala! Comisia care anchetează accidentul aviatic a făcut public un raport neaşteptat. În urma testului toxicologic s-a descoperit că fotbalistul a fost otrăvit, aceasta fiind, de fapt, cauza morţii. 

Ultimele detalii în cazul decesului lui Emiliano Sala. Se pare că fotbalistul avea o saturaţie de 58% în sânge, spun medicii. În aceste condiţii, cel mai probabil, Emiliano Sala a avut convulsii, şi-a pierdut cunoştinţa şi mai apoi, a urmat un stop cardiac, scrie presa internaţională.

Aceeaşi soartă se bănuieşte că ar fi avut-o şi pilotul David Ibbotson, al cărui trup nu a fost încă găsit. Anchetatorii nu exclud varianta potrivit căreia motorului avionului, care emite astfel de gaze, s-ar fi defectat. Astfel, dacă sistemul de climatizare ar fi pompat gaze în cockpit, atât Emiliano Sala cât şi David Ibbotson şi-ar fi putut găsi sfârşitul în acest mod. 

În acest caz, s-ar explica şi motivul din cauza căruia pilotului i-a fost imposibil să mai controleze avionul. 

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson, a dispărut de pe radar la data de 21 ianuarie, deasupra Canalului Mânecii. Fotbalistul argentinian se întorcea la Cardiff, după ce efectuase o vizită la Nantes.

La data de 3 februarie, echipa de căutări a reperat epava şi apoi a găsit trupul neînsufleţit al argentinianului.

La trei luni de la tragedie, familia lui Emiliano Sala a fost din nou, în doliu. Tatăl fotbalistului s-a stins din viaţă la vârsta de 58 de ani, în urma unui infarct. Horacio Sala nu a putut trece peste moartea fiului său, iar în ultimele sale zile, părea tot mai abătut. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro