Asta fac pariorii de top care câștigă biletul zilei

Asta fac pariorii de top care câștigă biletul zilei

Pariorii se împart în două categorii principale: cei care pierd constant la pariuri și cei care câștigă constant la pariuri. Prima categorie este mult mai numeroasă decât a doua, pentru că nu multă lume poate să respecte câteva reguli care cresc considerabil șansele de a plasa bilete câștigătoare.

Pariorii de top au o un plan de joc pe care îl urmează cu strictețe. Dacă te pricepi la sportul pe care pariezi, nu este nimic foarte complicat, cuvântul-cheie fiind „disciplina”.

Totul pleacă de la gestionarea bugetului, mai precis de la ajustarea mizei fiecărui pariu în funcție de probabilitatea ca biletul să fie câștigător. Un parior de succes nu joacă niciodată mai mult de 10% din bancă pe un singur pariu. În felul acesta, riscul pierderii întregului buget este minim. Ca să câștigi, trebuie să ai ce să joci. Dacă pariezi tot bugetul pe un singur pariu și pierzi, nu mai ai ce juca.

O a doua regulă foarte importantă respectată de cei abonați la câștig este ca biletul să aibă cât mai puține selecții. Ideal ar fi să joci numai pariuri individuale, dar sunt „acceptabile” și biletele cu 2-3 selecții. Oricum, un lucru este cert: șansele ca pariul să fie profitabil scad exponențial cu fiecare selecție adăugată.

Selecțiile câștigătoare pot fi identificate pe cont propriu, dar și din ponturile postate de tipsteri pe un site updatat zilnic. Astfel de site-uri reprezintă surse de inspirație prețioase chiar și pentru pariorii de top. Aceștia nu iau, însă, pronosticurile „de bune”, ci analizează meciurile de la zero, ținând seama de toate elementele statistice și de context.

Este importantă și starea în care se află pariorul în momentul în care face analize. Trebuie să se poată concentra exclusiv pe acea activitate, să nu fie distras de alte probleme, să nu fie obosit, să nu fie nervos.

Un parior se perfecționează învățând din propriile greșeli. De aceea, cei care câștigă constant țin un jurnal de pariuri pe care îl parcurg în pauzele competiționale și văd care au fost tipurile de pariuri sau competițiile mai puțin profitabile.

Orice detaliu poate face diferența între un pariu pierdut și unul câștigat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro