Cota lui Alexandru Mitriță a explodat, după transferul la New York City! Cât a ajuns să valoreze internaționalul român

Alexandru Mitriță, vedeta echipei New York City. © Facebook / New York City FC

Incredibil, dar adevărat! Cota lui Alexandru Mitriță (24 de ani) a explodat, după ce fotbalistul român s-a transferat în Statele Unite ale Americii, la New York City. Când a fost cumpărat de americani, de la CS Universitatea Craiova, jucătorul valora 3,5 milioane de euro, iar acum este estimate la o sumă de aproape două ori mai mare.

Confrm site-ului de specialitate transfermarkt.de, Alexandru Mitriță are o cotă de 6 milioane de euro. Totuși, această sumă este mai mică decât cea pe care oficialii clubului New York City au plătit-o în schimbul jucătorului: 7,4 milioane de euro.

Deși a ajuns în Statele Unite ale Americii de doar două luni, Alexandru Mitriță a reușit să impresioneze la noua echipă de club, fiind una dintre vedetele clubului. Românul a evoluat în patru meciuri oficiale, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Citește și: Fostul fotbalist Pele, de urgență la spital

Citește și: Anamaria Prodan, încă un ţel atins. Sexy impresara s-a asociat cu Adrian Thiess într-o firmă de impresariat sportiv

Până acum, Alexandru Mitriţă a evoluat pentru CS Turnu Severin, Viitorul Constanţa, Pescara, CS Universitatea Craiova și New York City. Fotbalistul are în palmares o Cupă a României, câştigată cu gruparea fanion a Băniei. Pentru echipa naţională, mijlocaşul a bifat 7 selecţii şi nu a marcat vreun gol.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 


facebook whatsapp twitter pinterest