Cristiano Ronaldo, în carantină. Celebrul fotbalist a intrat în contact cu un coleg de la Juventus infectat cu COVID-19

+3 click pentru
galerie

Cristiano Ronaldo, în carantină. Celebrul fotbalist a intrat în contact cu un coleg de la Juventus infectat cu COVID-19 © Instagram

Vești îngrijorătoare pentru fani! Cristiano Ronaldo a intrat în carantină.

Această măsură a fost luată după ce faimosul fotbalist a intrat în contact cu un coleg de la Juventus, infectat cu virusul ucigaș din China.

Cristiano Ronaldo va rămâne în carantină în locuința sa din Madeira, după ce colegul său de breaslă, Daniele Rugani, a fost testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu puțin timp.

Celebrul fotbalist portughez plecase în țara în care s-a născut pentru a-i face o vizită mamei sale. Aceasta a trecut prin clipe grele, după ce a suferit un accident vascular. Acum, fotbalistul nu se mai poate întoarce în Italia, ținând cont de isteria provocată de răspândirea epidemiei de coronavirus.

Cristiano Ronaldo și Daniele Rugani au intrat în contact atunci când se aflau amândoi în același vestiar. Amândoi s-au fotografiat alături de alți colegi de breaslă, după ce Juventus a câștigat meciul cu Inter Milan, conform DailyMail.

În aceste clipe, toate persoanele care au intrat în contact cu Daniele Rugani vor trebui să stea în izolare la domiciliu.

Daniele Rugani este asimptomatic

Clubul Juventus Torino a anunțat recent că fotbalistul Daniele Rugani a fost infectat cu coronavirus. 

„Juventus activează toate procedurile de izolare cerute de lege, inclusiv pentru cei care au intrat în contact cu el”, se precizează pe site-ul oficial al clubului Juventus Torino.

Daniele Rugani este legitimat la Juventus Torino din anul 2013. Fotbalistul are 25 de ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro