Dezastru pentru vedetele unei foste campioanei a Angliei! S-au îmbătat şi au făcut accident cu maşina

Aşa arăta maşina în care se aflau fotbaliştii după accident. © Derbyshire Police

Incredibil, dar adevăart! Mai mulţi fotbalişti de la Derby County, grupare cu două titluri de campioană a Angliei în palmares, s-au îmbătat şi au făcut un accident cu maşina.

Atacantul Mason Bennett, unul dintre „consumatori”, a fost filmat in timp ce vomita în baie. Câteva minute mai târziu, acesta şi-a condus maşina direct într-un stâlp de pe o autostradă, iar colegul său de echipă, căpitanul Richard Koegh s-a lovit rău la genunchi, iar în acest moment nu se ştie dacă va mai juca fotbal vreodată. În autoturism se mai aflau Tom Lawrence şi Tom Huddlestone, şi ei legitimaţi la Derby Country.  

"E o situaţie rea pentru toată lumea. N-am mai întâlnit niciodată aţa ceva. Nu putem tolera asemenea comportament, ne afectează pe toţi. Am ieşit cu toţii în oras, dar majoritatea jucătorilor au plecat la 8. Un grup mic a continuat să bea la bar. Noi nu eram prezenţi, când ei au rămas. Erau jucători seniori, iar alegerea lor a fost un exemplu negativ şi vor fi consecinţe. Din cauza accidentului, ne-am pierdut căpitanul pentru tot restul sezonului", a declarat Phillip Cocu, antrenorul lui Derby Country.

Citeşte şi: Simona Halep a împlinit 28 de ani! Modul original în care Darren Cahill i-a urat „La Mulţi Ani”

Citeşte şi: Decizie ULUITOARE luată de Gigi Becali! „Războinicul Luminii” a anunţat unde va juca FCSB în 2020

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 


facebook whatsapp twitter pinterest