Discuții halucinante în vestiarul lui Cardiff, după ce Emiliano Sala a fost dat dispărut: „Nu mai vreau să urc în avion”

+3 click pentru
galerie

Discuții halucinante în vestiarul lui Cardiff, după ce Emiliano Sala a fost dat dispărut: „Nu mai vreau să urc în avion” © Facebook

A trecut o săptămână de când fotbalistul ce urma să ajungă în vestiarul celor de la Cardiff, Emiliano Sala, a dispărut de pe radar cu avionul în care se afla. Acum, jucătorii echipei din care trebuia să facă parte acesta sunt în stare de șoc!

Avionul în care se afla Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson a dispărut luni, 21 ianuarie, iar de atunci, jucătorii echipei Cardiff nu-și revin din starea de șoc pe care au trăit-o, la auzul veștii că cel ce urma să le fie coleg a fost dat dispărut. De atunci, în vestiarul acestora au început să ia naștere diverse discuții șocante între jucătorii echipei galeze. 

„Este foarte dificil și să descriu ceea ce simțim noi, jucătorii. Este o situație total neobișnuită, o asemenea tragedie. Am fost cu toții afectați, băieții, orașul, întreg clubul. Am avut parte și de ceva ajutor.

Noi călătorim cu avionul și câțiva dintre jucători se gândeau deja: <<nu mai vreau să urc în avion>>. A fost atât de serios totul, antrenorul a reacționat bine și clubul a reacționat bine în ceea ce privește ajutorul acordat nouă și tuturor celor care au nevoie de sprijin” a declarat unul dintre jucătorii lui Cardiff, pentru BBC Sport Wales.

Căutările lui Emiliano Sala au fost reluate imediat după ce mari fotbaliști, dar și nume importante atât din fotbalul românesc, cât și din cel internațional, s-au mobilizat și au strâns suficienți bani pentru continuarea acestora. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro