EXCLUSIV! Nicuşor Stanciu, la un pas de a fi protagonistul unui transfer de senzaţie! Românul este dorit de o echipă de tradiţie din Spania

Devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti din campionatul Cehiei, Nicuşor Stanciu (25 de ani) ar putea pleca de la Sparta Praga în această iarnă. Aflat pe lista cluburilor Borussia Monchengladbach (Germania) şi Pyramids (Egipt), internaţionalul român are şanse să ajungă în Spania.

Forma excelentă pe care Nicuşor Stanciu a arătat-o în acest sezon - 4 goluri si 7 pase decisive – i-a făcut pe oficialii unei grupări din „La Liga” să se intereseze de serviciile fostului star de la FCSB. Conform surselor noastre, Celta Vigo, ocupanta locului 9, este dispusă să pună la bătaie 8,5 milioane de euro în schimbul mijlocaşului român. În plus, clubul de pe „Balaidos” ar fi gata să-i ofere lui Nicuşor Stanciu un salariu anual în valoare de 2 milioane de euro.

Mutarea depinde de oficialii Spartei Praga. Până acum, pentru a-i da drumul internaţionalului nostru, aceştia au solicitat 10 milioane de euro.

În urmă cu doi ani, Nicuşor Stanciu s-a aflat în atenţia unui alt club spaniol. Espanyol Barcelona l-a vrut pe fotbalist, însă, în cele din urmă, acesta nu a ajuns pe „Cornella-El Prat”.

La începutul lui 2018, clubul ceh l-a cumpărat pe Nicuşor Stanciu de la Anderlecht Bruxelles. În schimbul mijlocaşului, şefii Spartei Praga au plătit 3.7 milioane de euro.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Plecarea lui Salomao de la Dinamo este iminentă! Suma colosală cu care îl ademenesc arabii

Citeşte şi: EXCLUSIV! „Regele” Hagi a decis! Când şi pe câţi bani este dispus să-şi lase fiul să plece de la Viitorul Constanţa

Până acum, Nicuşor Stanciu a evoluat pentru Unirea Albă Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht Bruxelles şi Sparta Praga. Pentru echipa naţională, mijlocaşul a jucat de 28 de ori şi a marcat 10 goluri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest