EXCLUSIV! Războiul dintre Ciprian Tătăruşanu şi şefii lui Olympique Lyon ia amploare! Mesaj tranşant transmis de impresarul portarului

Talisman pentru echipa naţională, Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) are probleme serioase în Franţa. Ţinut pe banca de rezerve la Olympique Lyon, portarul se află în război cu conducerea grupării din Hexagon. 

Prin vocea impresarului Pietro Chiodi, goalkeeper-ul i-a acuzat pe fracezi că l-au  dus cu vorba. Mai exact, oficialii lui OL i-ar fi promis internaţionalului nostru că o să fie om de bază. Acest lucru nu s-a întâmplat! 

"Pe partea sportivă nişte chestii nu au fost cum i-au zis. Tătă e un om serios, poţi să munceşti cu el fără contract, cu el când dai mâna cazul e închis. Dar trebuie să îi zici tot timpul cum e situaţia, nu să îl minţi. Cu Tătă e foarte important să îi spui tot timpul adevărul. O minciună ţine o zi, două, patru", a declarat, recent, Pietro Chiodi.

După aceste declaraţii, Pietro Chiodi a făcut următorul pas în acest adevărat război cu cei de la Olympique Lyon. Conform surselor noastre bine informate, recent, impresarul italian le-a cerut răspicat şefilor grupării franceze să-l lase pe Ciprian Tătăruşanu să plece sub formă de împrumut. 

„E om de bază la echipa naţională a României şi nu vă puteţi bate joc de el! Am oferte pentru el. Lăsaţi-l să plece împrumut. Trebuie să joace, nu să stea pe banca de rezerve”, le-a spus, printre altele, Pietro Chiodi celor de la OL. Cu toate acestea, francezii nu s-au lăsat înduplecaţi. Aceştia au cerut timp de gândire. 

Citeşte şi: Ciprian Marica a suferit un accident rutier! Care este starea de sănătate a fostului mare fotbalist

Citeşte şi: Tragedie în lumea fotbalului! Fiul legendarului Cafu a murit! Avea doar 30 de ani

Până acum, Ciprian Tătărușanu a evoluat pentru Juventus București, Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, FC Nantes și Olympique Lyon. Pentru echipa națională, portarul a bifat 62 de selecții. În acest moment, internaționalul nostrum este cotat la 2,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest