Fanii nu se aşteptau la aşa ceva! Gerard Pique a dezvăluit numele desertului de la care nu se poate abţine! „Mănânc o jumătate de borcan pe zi”

Gerard Pique, fundaşul Barcelonei. © Hepta

Invitat în cadrul emisiunii  „El Hormiguero” de la Antena 3 Spania, Gerard Pique (32 de ani) a făcut o dezvăluire incredibilă. Celebrul fotbalist a mărturisit că mănâncă Nutella în fiecare zi.

„Consum o jumătate de borcan de Nutella pe zi”, a declarat fundaşul Barcelonei. 

Soţul Shakirei a mai spus că adoră să intre în polemici şi conflicte: „Mă motivează mai tare să am adversari. Sunt avertizat de buclucul în care mă bag, mă descurajez, dar mă simt bine. Lumea fotbalului este un show. Totul e o farsă şi orice citiţi este doar minciună. Totul e mult mai simplu. Relaţiile între noi, jucătorii, sunt chiar fantastice. Când intrăm în încurcătură, e pentru că vrem noi şi căutăm puţină salsa”.

Gerard Pique a mai afirmat că se simte foarte bine atunci când suporterii sunt împotriva sa: „Să am lumea contra mea mă încarcă şi mai tare. Ştiu că-i enervez şi le-o trag cu cât joc mai bine”

Citeşte şi: Doi fotbalişti din Liga I l-au cucerit pe un component al „Generaţiei de Aur”! „Aș cumpăra tricouri cu numele lor”

Citeşte şi: Gicu Grozav a rămas fără antrenor! Vasile Miriuţă a fost demis de la Kisvarda şi s-ar putea întoarce în Liga I

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest